Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 05 /16:35

Autobusu į Kauną vykęs ir mįslingai dingęs panevėžietis laimingai atsirado

Policija ieškojo dingusio be žinios panevėžiečio ir prašė visuomenės pagalbos. Sporto treneris turėjo teisėjauti varžybose Panevėžyje, tačiau ten nepasirodė, o buvo pastebėtas Kaune. Ketvirtadienį popiet paaiškėjo, kad pradingėlis gyvas ir sveikas.
Pareigūnai stotyse tikrino keliautojų dokumentus
Asociatyvi iliustracija: panevėžietis paskutinį kartą pastebėtas Kauno autobusų stotyje, keliaujantis geležinkelio stoties link. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Papildyta 16.35 val. Ketvirtadienio popietę artimieji pranešė, kad ieškotas vyras atsirado, jis gyvas ir sveikas.

„AČIŪ AČIŪ AČIU. Jis pakeliui namo. AČIŪ VISIEMS LABAI LABAI LABAI“, – emocingai rašoma socialiniame tinkle.

Pradžia. 2023-01-04 d. ryte, tiksliai nustatytu laiku (9.04 val.) Panevėžyje, S.Dariaus ir S.Girėno g., iš namų išėjo ir negrįžo vienas vyras (gim. 1985 m.).

Jis 176 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, iš namų išėjo dėvėdamas juodos spalvos kepurę, smėlio spalvos striukę, vilkėjo šviesiai mėlynos spalvos džinsus, avėjo smėlio spalvos žieminius batus.

Socialiniuose tinkluose rašoma, kad treneriu dirbantis panevėžietis turėjo teisėjauti Panevėžio manieže trečiadienio rytą, 10 val., prasidėjusioje varžybose. Jis iš namų išėjo 9 val., bet į varžybas neatvyko, nors yra sporto treneris ir be galo atsakingas žmogus.

„Telefonas išjungtas, žmona neranda niekur, nei ligoninėje, nėra niekur. Išėjo is namų Ateities gatvėje. Automobilis namuose, dviratis taip pat. Žmogus neproblematiskas, priešu neturi“, – rašoma socialiniuose tinkluose.

Asmuo paskutinį kartą buvo pastebėtas 2023-01-04 12.20 val. Kauno autobusų stotyje, išlipantis iš autobuso, judantis link Kauno geležinkelio stoties.

Asmenis žinančius asmens buvimo vietą ar pastebėjus asmenį, prašome pranešti Panevėžio apskr. VPK Panevėžio m. ir r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Adrijui Bareikiui tel.nr. 8 612 50 514, el.p. adrijus.bareikis@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas