Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 10 /10:38

Mitinguotojų apgulto Seimo prieigose – spūstys ir avarijos

Sostinės vairuotojams antradienio ryte patariama vengti maršrutų Seimo link, mat čia dėl vykstančio protesto nusidriekė didelės transporto spūstys, skelbia lrt.lt. Taip pat įspėjama, kad Geležinio Vilko gatvėje fiksuoti du eismo įvykiai, todėl planuojantiems važiuoti šia gatve rekomenduojama rinktis kitus maršrutus.
Intensyvus eismas Geležinio Vilko gatvėje
Intensyvus eismas Geležinio Vilko gatvėje / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Portalo duomenimis, tiek Gedimino prospekte, tiek A.Goštauto gatvėje ir jų prieigose nusidriekė transporto spūstys. Didžiulė automobilių spūstis fiksuojama ir Geležinio Vilko gatvėje, pranešama, kad čia įvyko du eismo įvykiai: vienas prie vadinamojo Pedagoginio žiedo, antras – prieš Seimo tunelį važiuojant centro link.

Dėl šių priežasčių spūstis ėmė formuotis ir Ukmergės gatvėje centro link, vairuotojams patariama rinktis kitus maršrutus, rašo lrt.lt.

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstys, eismo sąlygos
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstys, eismo sąlygos

Pagalbinės eismo programėlės „Waze“ duomenimis, prieš 10 val. transportas kai kuriomis judriomis gatvėmis aplink Seimą judėjo vos 4–6 km/val. greičiu.

Beje, eismo situaciją sostinės Naujamiestyje šį antradienio rytą komplikuoja ir tai, kad dėl mitingo pėstiesiems laikinai „atiduota“ ir dalis pagrindinės sostinės gatvės – Gedimino prospekto, besidriekiančio ir pro Seimo rūmus.

Ir kitame Neries krante, priešais Seimą esančiuose Žvėryno kvartaluose, susidarė spūsčių bei sunku rasti vietos automobiliui pastatyti.

15min skaitytojai papildomai informuoja, kad su transporto iššūkiais šiomis valandomis vairuotojai susiduria ir kitame Neries krante, priešais Seimą esančiuose Žvėryno kvartaluose. Kai kurias gatves ten irgi kausto spūstys, eismo dalyviai konstatuoja, kad rasti vietą automobiliui (nors Žvėryne parkavimas mokamas) šiuo metu yra „praktiškai neįmanoma“.

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstis įvykio vietoje
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstis įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai