Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 23 /13:31

Naktį į greitkelį įšokęs briedis žūdamas sukėlė sumaištį: sudaužytos 4 mašinos, sužeistas žmogus

Pirmadienio naktį Raseinių rajone ties Kalnujais per susidūrimą su briedžiu apgadinti keturi automobiliai, nukentėjo vienas žmogus.
Avarijos padariniai
Avarijos padariniai / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas“

Per susidūrimą su briedžiu apgadinti keturi automobiliai, nukentėjo žmogus.

Kaip pranešė Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, nelaimė kelio Klaipėda–Vilnius 137-ajame kilometre įvyko 0.36 val.

Vienas automobilis partrenkė briedį, kitas nuvažiavo nuo kelio, trečias atsitrenkė į gulintį gyvūną.

Pranešta, jog vienas automobilis partrenkė briedį, kitas nuvažiavo nuo kelio, trečias automobilis atsitrenkė į briedį, yra sužalotų žmonių.

Atvykus ugniagesiams nustatyta, kad apgadintos iš viso keturios transporto priemonės.

Žmonės įvykio metu prispausti nebuvo, tačiau medikai į gydymo įstaigą išgabeno nukentėjusį vieno iš automobilių vairuotoją, rašo BNS.

Feisbuko paskyroje „Reidas“ skelbiama, kad šis fatališkas 4 mašinų susidūrimas su briedžiu magistralėje, Raseinių r., ties Kalnujais, užfiksuotas Vitaliaus Judicko atsiųstose nuotraukose.

„Vienas žmogus iš „Toyota“ skubiai išvežtas į Kauno klinikas. Žvėris nugaišo įvykio vietoje“, – rašoma feisbuke.

Šioje „Facebook“ grupėje kaip tik pirmadienį buvo perspėjimas apie briedžius, vaikščiojančius Kretingos rajono pakelėmis: „Perspėjome vairuotojus, kad šie būtų dėmesingi, saugūs, negreiti. Nes miško žvėrys yra neprognozuojami.“

Išvakarėse „Reide“ skelbtas įspėjimas skambėjo taip: „Gerbiami vairuotojai, Kretingos rajone, kelyje į Kūlupėnus, vaikšto trys briedžiai. Tėtis, mama ir mažiukas. Nuotraukoje tėtis. Pasirinkime saugų greitį.“

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas“/Briedis
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas“/Briedis

15min žurnalistė pranešė apie dar vieną vakarykštį įvykį, į kurį papuolė ir pati. Kiek anksčiau, maždaug apie 22.20 min., greitkelyje, važiuojant Kauno kryptimi, buvo partrenkta stirna. Žurnalistė buvo keleivė, automobilį vairavo kita moteris. Jos vyko iš Tauragės į Kauną.

„Buvome nuvažiavusios apie du trečdalius kelio, tikslios vietos nepamenu. Bet tai nutiko jau netoli Kauno. Staiga viduryje kelio pamatėme partrenktą stirnaitę. Gyvūnas nebuvo didelis. Dešinėje kelio pusėje stovėjo automobilis, įjungtu avariniu signalu. Kiek apgadintas. Tad į dešinę pusę vairuotoja negalėjo “mestis„. Pervažiuoti be staigaus manevro į kairę kelio pusę nebebuvo laiko, o ir eismas vyko gana intensyvus, tad vairuotoja priėmė sprendimą gyvūnėlį “praleisti„ po mašinos apačią, ties viduriu.

Automobilio dugną gyvūnas lietė nemenkai, tačiau, rodos, apgadinimų pavyko išvengti. Kauną vėliau pasiekėme. Kiek pavažiavus nuo įvykio vietos, dešinėje greitkelio pusėje stovėjo dar vienas automobilis, įjungtu avariniu signalu. Tad dėl stirnaitės, tikėtina, nukentėjo ne vieno automobilio valdytojas“, – įspūdžiais pasidalijo žurnalistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai