Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naktį sostinėje jaunimas prie vairo sėdo ir įkaušęs, ir be teisių

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniuje buvo surengtas tradicinis blaivumo patikrinimas. Šįkart įkliuvo du jauni pažeidėjai – įkaušęs „VW Passat“ vairuotojas ir prie „Peugeot“ vairo sėdęs vaikinas, kuris nė neturėjo vairuotojo pažymėjimo.
Reido akimirkos
Įkaušęs VW vairuotojas gali atsisveikinti su pažymėjimu / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.
Temos: 1 Reidas

Nuo daugmaž 22 valandos J.Jasinskio gatve važiavusius vairuotojus pasitiko išsirikiavę Vilniaus apskrities policijos ekipažai.

Policijos pareigūnams darbo tikrai netrūko, kadangi viena pagrindinių sostinės eismo arterijų automobiliai zujo nesustodami. Tačiau beveik valandą be paliovos stabdant automobilius pareigūnai nesutiko nė vieno vairuotojo, kuriam turėtų priekaištų.

Tokia pavyzdinga serija nutrūko tik apie 23 val., kai J.Jasinskio gatvėje policijos pareigūnai sustabdė „Peugeot“. Jį vairavęs vaikinas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Kartu važiavusi kompanija žinojo, jog jų vairuotojas ne „šiaip užmiršo pažymėjimą“, o jo niekada ir nebuvo išsilaikęs. Todėl po kelių akimirkų išlipo iš automobilio ir savo draugą paliko pareigūnų draugijoje.

Beveik tuo pačiu metu policijos pareigūnų rankose atsidūrė kitas jaunuolis.

Tiesa, šis vaikinas turėjo vairuotojo pažymėjimą, tačiau iš automobilio sklido alkoholio kvapas. Dėl to policijos pareigūnai patikrino prie „VW Passat“ vairo sėdėjusio vilniečio blaivumą.

Nors jam buvo nustatytas lengvas 0,45 prom. girtumas, vaikinas gerokai viršijo leistiną normą, kadangi jis dar neturi dvejų metų vairavimo stažo.

Už „VW Passat“ vairuotojui gresia iki 434 eurų siekianti bauda. Žinoma, kuriam laikui jam taip pat teks atsisveikinti su vairuotoju pažymėjimu.

O sostinės policijos pareigūnai, savo ruožtu, panašius blaivumo patikrinimus ruošiasi rengti ir toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas