Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinis reidas Vilniuje: ramų vakarą sukrėtė motociklininkų avarijos

Penktadienio vakarą sostinės pareigūnai surengė naktinį reidą ir tikrino, ar vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių. Vakaro būta stebėtinai ramaus, tačiau netrukus įvyko dvi motociklininkų avarijos.
Naktinis reidas Vilniuje
Naktinis reidas Vilniuje / Mato Miežono / 15min nuotr.

Pareigūnai naktinį reidą vykdė Geležinio Vilko gatvėje ties tuneliu, kur tikrino vairuotojų neblaivumą ir kitų Kelių eismo taisyklių laikymąsi. Sustabdytiems vairuotojams pareigūnai penktadienio vakarą priekaištų neturėjo.

Ramų vakarą sutrikdė dvi motociklininkų avarijos. Apie pirmąją motociklininko avariją sostinės pareigūnai pranešimą gavo apie 21 val. 45 min. Incidentas įvyko prie Balžio ežero. Į medį atsitrenkė krosinis motociklas, o jo vairuotojui būtina medikų pagalba. Nukentėjęs motociklininkas buvo nugabentas į ligoninę. Jam diagnozuota nugaros trauma, vyras paguldytas į reanimaciją.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, mat pasigirdo, jog vyras galimai vairavo kaimynų motociklą, kuriuo esą išvažiavo iš kiemo. Apie tai pareigūnams pasakojo savininke prisistačiusi moteris.

Dar viena avarija įvyko jau po vidurnakčio Geležinio Vilko gatvėje, prieš pat įvažiavimą į tunelį. Motociklo „Honda“ vairuotojui taip pat prireikė medikų pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai