Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ne kartą teistas buvęs policininkas ir muzikantas Milgedas Aleksandravičius Vilniaus viešbučio lovoje naktį rado savo negyvą draugę

Po nemalonaus ir skaudaus incidento Vilniaus policija trečiadienį kaip liudininką apklausė ne kartą teistą buvusį pareigūną ir buvusį grupės „Patruliai“ dainininką Milgedą Aleksandravičių. Trečiadienį paryčiais Vilniaus viešbučio lovoje jis savo draugę rado negyvą.
Milgedas Aleksandravičius
Milgedas Aleksandravičius / 15min.lt nuotr.

Kaip redakcijai patvirtino Vilniaus policijoje, naktį iš antradienio į trečiadienį apie 4.20 val. sostinės policijai pranešta apie Vytenio g. esančio viešbučio „Grata“ kambario lovoje aptiktą negyvą moterį.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad negyvą Svetlaną R. (gimusi 1970 m.) viešbučio kambaryje aptiko buvęs policininkas ir grupės „Patruliai“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius (gim. 1976 m.).

Smurto žymių ant moters kūno neaptikta.

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. M.Aleksandravičius buvo apklaustas kaip liudytojas.

15min.lt primena, kad Milgedas Aleksandravičius (gim. 1976 m.) – buvęs grupės „Patruliai“ dainininkas, anksčiau iš tiesų dirbęs policijoje, o pastaruoju metu priklausantis ansambliui „Baika“. 2012 m. kovo 15 d. Vilniaus apygardos teismas M.Aleksandravičių pripažino kaltu baudžiamojoje byloje dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams ir skyrė jam 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

Nuosprendžiu M.Aleksandravičiui suteiktas recidyvisto vardas: vyras nusikalto neatlikęs ankstesniu nuosprendžiu skirtos bausmės.

Apkaltinamasis Vilniaus apygardos teismo nuosprendis įsiteisėjo iškart, tačiau jo vykdymas buvo atidėtas dvejiems metams.

Per šį laikotarpį M.Aleksandravičius be pareigūnų žinios negali išvykti iš savo gyvenamosios vietos ilgesniam kaip 7 d. laikotarpiui.

Naktimis būti ne namuose, o, pavyzdžiui, viešbutyje su drauge, M.Aleksandravičiui nuosprendžiu nebuvo uždrausta.

Eidamas Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių poskyrio specialisto pareigas, M.Aleksandravičius į teisėsaugos nemalonę pirmą kartą pateko 2006 metais. Tuomet Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai triukšmingai sulaikė du teisėsaugininkus, kurie buvo įtariami turto prievartavimu. Kartu su M.Aleksandravičiumi sulaikytas antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ vyresnysis kovotojas.

Dėl to, kad šantažavo vienos saugos tarnybos darbuotoją, teismas 2008 metais M.Aleksandravičiui skyrė 3 mėnesių nelaisvės bausmę, ją vyras atliko Lukiškių kalėjime.

Nuteistam už turto prievartavimą pareigūnui teismas nuosprendžiu buvo uždraudęs penkerius metus dirbti valstybės tarnyboje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas