Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ne tarnybos metu į pareigūno rankas įkliuvo įtartinas taksi vairuotojas: alkotesteris parodė 2,11 prom. girtumą

Penktadienio vakarą Lietuvos policija feisbuke paskelbė video siužetą iš incidento, kurio metu taksi vairuotojui buvo nustatytas 2,11 promilės girtumas.
Pareigūnams įkliuvo girtas taksi vairuotojas
Pareigūnams įkliuvo girtas taksi vairuotojas / Kadras iš vaizdo medžiagos
Temos: 2 Policija Alkoholis

Pateikiame pareigūnų pasakojimą apie incidento situaciją.

Vakarop tarnybą baigęs Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnas ramiai važiavo namo ilsėtis. Tačiau net ir ne tarnybos metu pro budrią ilgamečio kelių policijos pareigūno akį neprasprūdo priešais atvažiuojantis įtartinas taksi automobilis. Prasilenkiant pareigūnas pastebėjo, kad vairuotojas galimai apsvaigęs, todėl apsisuko ir ėmė važiuoti iš paskos. Taksi automobilio vairuotojas keistai vinguriavo, todėl pareigūnas nedelsiant paskambino tel. 112 ir pranešė apie įtartiną automobilį.

Taksi automobilis sustojo prie parduotuvės aikštelės, o tuo pasinaudojęs pareigūnas priėjo, prisistatė ir paklausė vairuotojo, ar jis blaivus. Vairuotojas neigė, kad vartojo alkoholį, tačiau nerišli jo kalba ir elgsena signalizavo visai ką kitą. Pareigūnas iš karto užuodė ir iš burnos sklindantį alkoholio kvapą.

Netrukus privažiavo ir kolegos, kurie patikrino vairuotoją ir nustatė jam 2,11 prom. girtumą, o tai, kaip žinia, užtraukia baudžiamąją atsakomybę. Vairuotojui teko palikti savo automobilį ir vykti į policijos komisariatą, kur greičiausiai jam bus pasiūlyta ir nakvynė.

Istorijos moralas paprastas – pamatę eisme įtartiną automobilį, nepatingėkite paskambinti 112, taip galimai padėsite išvengti skaudžios nelaimės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas