Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivūs ir agresyvūs kriminalistai Klaipėdoje surengė tikrą cirką

Trečiadienio naktį Klaipėdoje sulaikyti du agresyviai elgęsi neblaivūs kriminalinės policijos pareigūnai. Kaip pranešė Policijos departamentas, neblaivūs vyrai ne tarnybos metu pažeidė viešąją tvarką, stumdė klientus, konfliktavo su atvykusiais policijos pareigūnais ir grasino šiuos atleisiantys.
Naujoji Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinė
Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinė / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.
Incidentas įvyko Jūreivių gatvėje esančiame naktiniame klube. Čia 40-metis Kriminalinės policijos tyrėjas A.L. ir 37-erių vyresnysis tyrėjas Ž.L., prašė baro savininko parodyti asmens dokumentus ir baro licenciją, stumdė klientus, privertė užrakinti barą ir eiti su jais, išstūmė klientus, sėdinčius bare, į lauką.

Kriminalistai konfliktavo su atvykusiais policijos pareigūnais, o pristačius į komisariatą A.L. trenkė alkūne į krūtinę tarnybos metu uniformuotam patruliui, kuris dėl krūtinės sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Policijos pareigūnams atvykus raminti neblaivių pareigūnų, pastarieji įžeidinėjo juos, rodė savo tarnybinius pažymėjimus, sulaikomi pareigūnams grasino visa kriminaline policija bei atleisti patrulius iš tarnybos. A.L., būdamas sulaikymo patalpose, bandė iš jų pasišalinti.

A.L. nustatytas 1,82 promilės girtumas, o Ž.L. – 1,39 promilės girtumas. Jie apklausti, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito