Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 28 /2018 09 29

Neblaivus jaunuolis Vilniaus Žvėryne partrenkė tris merginas ir bėgdamas rėžėsi į medį

Vėlų penktadienio vakarą sostinės Žvėryno rajone neblaivaus ir vairuotojo pažymėjimo neturinčio jaunuolio vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“ sunkiai sužalojo tris merginas. Avarijos kaltininkas mėgino pasprukti, bet rėžėsi į medį.
Avarija Žvėryne
Avarija Žvėryne / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, „Toyota“ Blindžių gatvėje parbloškė tris šunį vedžiojusias merginas. Visos jos sunkiai nukentėjo. Dvi liko gulėti ant šaligatvio, o viena vėliau aptikta nusiridenusi nuo kelio į pašlaitę.

Mažiausiai viena iš nukentėjusiųjų buvo praradusi sąmonę, kai į įvykio vietą atvyko greitosios pagalbos medikai.

Į merginų būrį trenkęsis automobilis taip pat nuvertė stulpą ir aplaužė pakelės medžius.

Vairuotojas mėgino sprukti iš įvykio vietos, tačiau netoliese, Birutės gatvėje, greta Rusijos ambasados, trenkėsi į medį.

Iš pradžių avarijos kaltininkas paliko sudaužytą automobilį ir pasišalino, tačiau vėliau sugrįžo prie jo.

Maždaug dvidešimties metų vairuotoją sulaikė policijos pareigūnai. Alkotesteris parodė 1,22 promilės girtumą. Pirminiais duomenis, automobilis priklauso jaunuolio tėvui.

Policijos departamento užfiksuotais pirminiais duomenimis, rugsėjo 28 d. apie 22 val. 34 min. Vilniuje, Blindžių g., automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas (gimęs 1998 m.), neturintis teisės vairuoti transporto priemonę, nesuvaldęs automobilio, užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė tris juo ėjusias pėsčiąsias (gimusias 1997 m., 1998 m. ir 1995 m.) bei nulaužė gatvės apšvietimo stulpą ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Gulbių ir Birutės g. sankryžoje automobilis „Toyota Avensis“ nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į medį. Vairuotojas, palikęs automobilį, iš įvykio vietos pasišalino, bet vėliau grįžo. Nukentėjusi (gimusi 1997 m.) dėl dešinio šlaunikaulio lūžimo, nukentėjusioji (gimusi 1998 m.) dėl abiejų šlaunų ir pilvo sienos sumušimų gydomos ligoninėje, nukentėjusioji (1995 m.), nustačius kairės pėdos 1,2,3-jo padikaulių lūžius ir 4-jo piršto lūžį, krūtinės ląstos sumušimą ir šlaunies nubrozdinimą, gydosi ambulatoriškai. Pareigūnai patvirtino, kad automobilio vairuotojui nustatytas 1,22 promilės girtumas.

VIDEO: Girtas ir teisės vairuoti neturėjęs jaunuolis partrenkė 3 merginas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai