Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio viražai: prie vairo įkliuvo aibė neblaivių vairuotojų, tarp jų ir ispanas

Šalies pareigūnai savaitgalį sulaikė neblaivius vairuotojus. Apsvaigusiems prie vairo sėdusiems asmenims gresia baudos ir teisės vairuoti praradimas.
Alkoesteris
Alkotesteris / Klaipėdos VPK nuotr.

Šeštadienio rytą, apie 10.55 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje neblaivus (2,56 prom.) 48-erių vyras, gim. 1972 m. vairavo automobilį „VW Cady“. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių areštinę.

Šeštadienio popietę, apie 14.03 val. Pagėgių savivaldybėje, Anužių kaimo kelyje Pagėgiai-Rukai, sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo neblaivus (2,45 prom.) 29-erių vaikinas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

17.10 val. Kėdainių rajone, Šėtos miestelyje, automobilį „Volvo S80" vairavo neblaivus 36-erių vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,41 prom.

Šeštadienio vakarą, apie 22 val. Tauragėje, Bažnyčių gatvėje sustabdytas automobilis „Mercedes-Benz Vito“, kurį vairavo neblaivus (1,73 prom.) 30-metis Ispanijos pilietis, gim. 1990 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 23.30 val. Kaune, Didžiojoje gatvėje automobilį" Audi A3" vairavo neblaivus, teisės vairuoti neturintis 41-erių vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,26 prom.

Sekmadienio naktį, apie 00.15 val. Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje automobilį „VW Golf" vairavo neblaivus 32-ejų vyras. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,63 prom. girtumas.

Naktį, apie 2 val. 20 min. Vilniuje, Olandų gatvėje būdamas neblaivus automobilį „Škoda SuperB“ vairavo 38-erių vairuotojas . Jam nustatytas 1,89 promilės girtumas.

Šeštadienio popietę, apie 15.28 val. pranešta, kad Biržuose, Kilučių gatvėje, neblaivus (1.94 prom.) 55-erių vyras vairavo automobilį „BMW 320D“. Įtariamasis sulaikytas.

Vakare, apie 18:24 val. Šiauliuose, Gegužių gatvėje neblaivus (3,38 prom.) 34-erių vyras vairavo automobilį „Skoda Octavia“. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 21 val. 50 min. Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, prie „Norfa“ parduotuvės, automobilių stovėjimo aikštelėje automobilį „Ford Galaxy“ vairavo neblaivus 53-ejų vyras. Policijos pareigūnams tikrinimo metu nustačius neblaivumo požymius, jis atsisakė tikrintis neblaivumą.

Vakare, apie 22.48 val. pranešta, kad Panevėžyje, Vilniaus g., neblaivi (2.84 prom. girtumas) 40-metė moteris vairavo automobilį „Toyota Corola“. Įtariamoji sulaikyta.

Apie 23.20 val. pranešta, kad Panevėžyje, Smėlynės – Paliūniškio gatvių sankryžoje, neblaivi (2.05 prom.) 38-erių moteris vairavo automobilį „Mazda 323“. Maža to, girta vairuotoja kartu su savimi vežėsi ir savo ketverių metų vaiką. Moteris buvo sulaikyta, o vaikas perduotas artimiesiems.

Sekmadienio naktį, apie 0 val. 50 min. Vilniuje, prie Laisvės prospekto ir T. Narbuto gatvių sankryžos sustabdytas automobilis „Citroen Xsara", vairuojamas neblaivaus 26-erių vyro. Pirmu pūtimu vairuotojui buvo nustatytas 1,69 prom. girtumas, o atsisakydamas pakartoti pūtimą, jis pasipriešino pareigūnui. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Sekmadienio naktį, apie 2.58 val. pranešta, kad Rokiškyje, Perkūno gatvėje, neblaivus (2.31 prom.) 25-erių vyras vairavo automobilį „Audi A6“. Įtariamasis sulaikytas.

Šeštadienio paryčiais, apie 4 val. 59 min. Vilniuje, Vilniaus gatvėje motorolerį „Piaggio“ būdamas apsvaigęs nuo alkoholio vairavo 31-erių vyriškis. Jam nustatytas 2,06 promilių girtumas. 6 val. 34min. sulaikymo patalpoje dalinės apžiūros metu pas jį piniginės vidinėje kišenėlėje buvo rasta du permatomi polietileniniai pakeliai su viduje esančiais šviesios spalvos milteliais, kaip įtariama, galimai narkotine medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito