Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nebuvo masinių reidų – neliko ir saugumo keliuose: per 24 val. sužeista 19 žmonių

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, vakar, rugsėjo 22 d., šalies keliuose įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 19 žmonių. Tarp sužeistųjų – du nepilnamečiai, 17-metis autobuso keleivis ir 10 m. pėsčioji. Per parą policija užregistravo 44 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo. 
Autobuso avarija Raseinių rajone
Autobuso avarija Raseinių rajone / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

15min primena, kad ankstesnę (rugsėjo 21 d.) parą, kai buvo minima Diena be žuvusiųjų keliuose ir visoje šalyje vyko masiniai reidai, per 24 valandas įvyko vos 2 eismo įvykiai, kuriuose buvo nežymiai sužeisti tik 3 žmonės.

Informacija apie praėjusio ketvirtadienio eismo įvykius:

13.15 val. Raseinių r., kelyje Raseiniai–Ariogala, ties Norgėlų k., automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 55 m. moters, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu, 50-mečio vyro vairuojamu autobusu „Isuzu Turquoise“, kuris apvirto. Eismo įvykio metu nukentėjo „Ford“ vairuotoja, dvi 20-metės autobuso keleivės ir 22 m. autobuso keleivė, moterys dėl įvairių sužeidimų paguldytos į ligoninę stebėjimui ir gydymui, taip pat buvo sužeisti autobuso vairuotojas ir 3 keleiviai, 17 m. ir 18 m. vaikinai bei 48 m. moteris. Šie sužeistieji dėl sumušimų gydomi ambulatoriškai.

14.24 val. Alytuje, kelyje Alytus–Daugai, krovininį automobilį „Iveco ML75E15“ vairavęs 50 m. vyras, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris atsitrenkė į kelio atitvarus ir kelis kartus apvirto į griovį. Dėl daugybinių sužalojimų vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę, kartu važiavęs keleivis, 26 m. vyras, rimtų sužalojimų išvengė ir gydomas ambulatoriškai.

16.58 val. Panevėžyje, Alyvų g. ir Pušyno g. nereguliuojamoje lygiareikšmėje sankryžoje, 18-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį „Peugeot 306“, nepraleido iš dešinės važiavusio automobilio „Ford Galaxy“, vairuojamo 50 m. vyro, ir su juo susidūrė. Nuo smūgio automobilis „Peugeot 306“ tapo nevaldomas ir atsitrenkė į namo tvorą. Eismo įvykio metu susižalojęs „Peugeot 306“ vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę.

19.40 val. Ukmergės m., Bažnyčios g. automobilis „Opel Astra“ vairuojamas 33 m. moters, partrenkė ta pačia kryptimi šaligatviu bėgusią ir staiga į važiuojamąją kelio dalį, ne pėsčiųjų perėjoje įbėgusią 10 m. mergaitę. Pėsčioji dėl sužalojimų buvo nuvežta į Santariškių klinikos vaikų ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad šį sekmadienį, rugsėjo 25-ąją, Lietuvoje minima Keliaujančiųjų ir vairuotojų diena. Katalikų bažnyčiose šv. Mišių metu bus meldžiamasi ir prašoma Dievo palaimos globoti visus keliaujančiuosius, su visuomene bendraus policijos pareigūnai, bus dalijami atšvaitai, kita prevencinė saugaus eismo medžiaga, policijos pareigūnai šiai dienai paminėti organizuoja ir kitus renginius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?