Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 08 /16:42

Nepravažiuojama staiga tapo viena Kauno sankryžų: eismą kontroliuoja policija

Pirmadienio popietę sutriko eismas Taikos prospekto ir J.Basanavičiaus alėjos sankryžoje. Kalti nutrūkę troleibusų linijos kontaktiniai tinklai. Atstatymo darbai gali trukti ir keletą valandų. Paaiškėjo, kad chaosą gatvėse sukėlė sunkvežimis, nuplėšęs troleibuso laidus.
Nutrūkę troleibusų linijos laidai paralyžiavo eismą
Nutrūkę troleibusų linijos laidai paralyžiavo eismą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienio popietę vairuotojai Kaune ėmė piktintis nusidriekusiomis spūstimis ties Taikos prospekto ir J.Basanavičiaus alėjos sankryža. Ši tapo nepravažiuojama.

„Dėl nutrūkusių troleibusų linijos kontaktinių tinklų laikinai uždarytas eismas ties Taikos prospekto ir J.Basanavičiaus alėjos sankryža. Remonto darbai gali užtrukti iki kelių valandų. Įvykio vietoje dirba ir eismą reguliuoja policijos pareigūnai“, – netrukus informavo Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Jie atsiprašė vairuotojų už kilusius nepatogumus ir paprašė supratingumo. Eismo dalyviai raginami šiuo metu rinktis alternatyvų maršrutą.

Vieni vairuotojai internete ragina kitus „važiuoti per laidus“, tą darė ir patys. Tačiau sunkiasvorės mašinos judėjimas per nutrūkusius tinklus tik pablogino situaciją.

Kur stovi policija Kaune grupės nuotr./Uždarytas eismas vienoje Kauno sankryžų
Kur stovi policija Kaune grupės nuotr./Uždarytas eismas vienoje Kauno sankryžų

Kauno apskrities policija paaiškino įvykio aplinkybes – dėl nutrauktų troleibuso linijos tinklų kaltas kitas eismo dalyvis.

Birželio 8 dieną apie 14.05 valandą gautas pranešimas, kad Kauno Taikos prospekto ir A.Basanavičiaus alėjos sankirtoje sunkvežimis „Iveco“ važiuodamas nuplėšė troleibuso laidus, kurie krisdami apgadino šviesoforą.

Nukentėjusių nėra, pildoma eismo įvykio deklaracija. Eismas uždarytas nuo Savanorių ir Taikos prospekto sankryžos iki Taikos prospekto ir Studentų gatvės sankryžos abejomis kryptimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas