Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Neringa Venckienė sakė, kad valstybę valdo išgamos, o teismo sprendimo vykdytojus vadino šunimis

Neringa Venckienė po ketvirtadienį ankstų rytą įvykdyto teismo sprendimo perduoti mergaitę motinai Laimutei Stankūnaitei neslėpė emocijų. Jos teigimu, operaciją vykdę pareigūnai naudojo prievartą ir prieš ją, ir prieš vaiką, nors, esą N.Venckienė mergaitės nelaikė, o pats vaikas buvo ją apsikabinęs.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Susijaudinusi Kauno apygardos teismo teisėja, Drąsiaus Kedžio sesuo sprendimo vykdytojus pareigūnus pavadino šunimis, o valstybę valdančius žmones iškrypėliais ir išgamomis.

15min.lt skaitytojams pateikiame N.Venckienės komentarą apie tai, kas vyko Kedžių namuose šį rytą: „Mergaitę psichologiškai prievartavo: „Einam, einam – dabar arba už minutės.“ Mergaitė nėjo, tada užlaužė man rankas, pribėgo Stankūnaitė ir griebė iš visų jėgų, bet vaikas kibo man ant kaklo (ant N.Venckienės kaklo matomos kraujosrūvos, – red. past.). Tada atsinešė pareigūnai tokį užtiesalą, jį užmetė mergaitei ant galvos, kad niekas jos nematytų, kai vedė į lauką.

Tokios prievartos aš asmeniškai savo gyvenime nebuvau mačiusi.

Tuo metu, kai man užlaužė rankas, o mergaitę tempė jėga, Vaiko teisų apsaugos darbuotojos – Evelina Talalienė (Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė) ir Gražina Didžbalienė (Kauno miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė) stovėjo ir nieko nedarė. O psichologės vardo ir pavardės man nepasakė.

Nebėra ką jau sakyt kam nors, nes juk kodekse aiškiai pasakyta, kad prieš vaiką negali būti naudojama prievarta, tai paminėta ir Kėdainių teismo nutartyje. Name visos vaizdo kameros nusukiotos, nors mes savo name turime teisę jas naudoti, daryti įrašus. Kodėl neleidžia daryti įrašų? Todėl, kad niekas nematytų, kas čia vyko.

Tai net ne nusižengimai, o nusikaltimai daromi. Išgamos, iškrypėliai užvaldę valstybę. Aš teismo sprendimų vykdytojus galiu pavadinti šunimis. Kokią teisę jie turi man rankas laužyti? Aš mergaitės netempiau. Ji mane buvo apsikabinusi, tai jie visa jėga nuo manęs ją traukė.

Ar duosiu į teismą? Buvo tų teismų šimtai ir jokio rezultato.“

Netrukus po duoto interviu N.Venckienė sėdo į automobilį ir kažkur išvažiavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius