Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nufilmuota: įkaušęs lietuvis su BMW skrieja per apsauginius kelio stulpelius

Vilkiko vairuotojo kamera užfiksavo lietuvio „skrydį“ Lenkijos greitkelyje – kaip paaiškėjo, įkaušusiam BMW vairuotojui iš Lietuvos nė motais uždaryta apsauginiais stulpeliais eismo juosta. Tiesa, kelionė vairuotojui baigėsi liūdnai, nes ir automobilį apdaužė, ir policijos nuovadoje atsidūrė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Videokadras

Kaip praneša Lenkijos žiniasklaida, S8 greitkelyje, kuris jungia pagrindinius šalies didmiesčius (Vroclavą, Lodzę, Varšuvą, Balstogę), trečiadienio popietę užfiksuotas eismo įvykis, kuriame dalyvavo BMW vairavęs vyras iš Lietuvos.

Kaip rašo brd24.pl, šiuo keliu važiavęs vilkiko vairuotojas nufilmavo kvapą gniaužiančią kito automobilio kelionę, kuri baigėsi čia pat šalikelėje.

Šioje vietoje netoli Mazovijos Ostrovo viena kelio juosta uždaryta apsauginiais stulpeliais, eismas ja draudžiamas, rodyklės nukreipia dešiniau į pirmą eismo juostą.

Tačiau vilkiko kamera užfiksuoja, kaip jam iš kairės priartėja ir laužydama stulpelius dar kurį laiką dideliu greičiu skrieja mašina.

Automobilis sustojo kiek pavažiavęs, iš karto už greitį iki 50 km/val. ribojančio ženklo.

Už jo sustojo ir vilkikas, kurio vairuotojas išlipa ir eina pasižiūrėti, kas nutiko per stulpelius lėkusiam automobiliui ir jo vairuotojui.

Kaip praneša Lenkijos naujienų portalai, paaiškėjo, kad BMW automobilį vairavo 34-erių metų Lietuvos pilietis. Jam nustatytas 0,7 promilės girtumas.

Lietuvis atsidūrė areštinėje. Policijos pareigūnai jį ketina apklausti, kai išsiblaivys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas