Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nufilmuota Vilniuje: prie vairo – su koja per langą

Sostinėje užfiksuotas klevo lapu paženklintas automobilis, kurio vairuotojas (arba ekipažas) pabandė suderinti saugų eismą ir lengvabūdiškas pramogas. Vaizdas buvo nufilmuotas ir paviešintas socialiniame tinkle.
Užfiksuotas pažeidimas
Užfiksuotas pažeidimas / Nuotrauka iš „Facebook“ grupės „Reidas TV“

„Facebook“ grupėje „Reidas TV“ publikuota medžiaga, kaip sostinės Liepkalnio gatve rieda „Chrysler Sebring“ automobilis.

Susidaro įspūdis, kad vairuotojas viena ranka vairuoja, viena koja spaudžia pedalus, o kitą dalį galūnių „ilsina“ – ir viena koja, ir kairė ranka iškišta per priekinių durų langą. Panašu, kad koją iškišti per langą lengviau būtų ant galinės sėdynės įsitaisiusiam keleiviui, kita vertus, negalima nuvertinti ir paties vairuotojo akrobatinių sugebėjimų.

Apie potencialų šio „Chrysler Sebring“ ekipažo narių lankstumą netiesiogiai byloja lipdukas ant kėbulo – apie nepatyrusį vairuotoją įspėjantis žaliasis klevo lapas. Neseniai skaitytos Kelių eismo taisyklės, regis, šiuo atveju jau buvo primirštos.

Kelių policija jauniems ir visiems kitiems eismo dalyviams ne sykį yra priminusi, kad dalyvavimas eisme yra atsakingas, su pramoginėmis funkcijomis nesuderinamas užsiėmimas. Važiuoti išlindus per stoglangį, langus ar kitaip kvailioti judančioje transporto priemonėje yra ne tik formaliai draudžiama, bet ir realiai labai pavojinga.

„Paskutiniai vasaros džiaugsmai arba kaip lapai džiaugias vasara“, – komentuojamas feisbuko įrašas „Reidas TV“ grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas