Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nufilmuotas „Subaru“, Rokiškyje lėkęs 120 km/val.: keleivis prieš avariją šmaikštavo, kad tuoj mirs

Prisilakė, prisijuokavo ir prisilakstė. Taip galima reziumuoti neblaivios kompanijos „nuotykius“ savaitgalį Rokiškyje: nesuvaldytas „Subaru“ rėžėsi į pastato sieną.

Internete išplito iškalbingas vaizdo įrašas, filmuotas vieno iš „Subaru“ automobilio keleivių. Panašu, kad kompanija nutarė išmėginti automobilio galią ir greitį, nors labiau vyrams turėjo rūpėti vairuotojo blaivumas ir aplinkinių saugumas. Laimė, žmonės per šį incidentą nesužaloti, tik pridaryta nemažai turtinės žalos.

Aštrių pojūčių ištroškusi kompanija vaizdo įraše daug keikiasi, o vienas keleivių prieš pat avariją dar spėja pašmaikštauti: „Tuoj mirsiu!“

Plačiau apie nusikalstamą incidentą pasakoja vietos naujienų leidinys „Gimtasis Rokiškis“.

Šeštadienio rytas, apie 5.30 val. pasitiktas su trenksmu. Dideliu greičiu miesto gatve lėkęs „Subaru Legacy Outback“ automobilis „neišsuko“ posūkio, trenkėsi į stovintį stulpą, peršokęs bordiūrą kliudė pastato kampą (Kauno g. 7) ir sustojo.

Tiesa, tuo „nuotykiai“ nesibaigė: kaip pasakojo, liudininkai automobilio savininkas neigė vairavęs automobilį, engė atvykusias policijos pareigūnes ir atsisakė pūsti į alkotesterį. Tiesa, po kiek laiko automobilio savininkas (gim. 1988 m.) persigalvojo ir jam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Greičio mėgėjui ne tik pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo apsvaigus, bet ir surašytas protokolas dėl nederamo elgesio su savo funkcijas vykdančiais valstybės tarnautojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas