Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo 2013 metų Vilniaus policijos ieškomas emigrantas ryžosi lėktuvu parvykti į Lietuvą

Vilniaus oro uoste ir Lenkijos pasienyje VSAT pareigūnai sulaikė du, kaip tokiais atvejais sakoma, teisingumo vengusius vyrus.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Vilniaus apskr. VPK nuotr.

VSAT pareigūnai sulaikė du policijos ieškotus vyriškius. Vienas jų įkliuvo Vilniaus oro uoste, kuomet grįžo iš Anglijos, kitas – prie sienos su Lenkija.

Pirmadienį VSAT Vilniaus rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pasieniečiai patikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno iš atvykusiųjų, 54 metų Jungtinėje Karalystėje gyvenamąją vietą deklaravusio vyriškio, ieško policija. Jis įtariamas nusikaltimo padarymu ir nuo 2013 metų rugpjūčio buvo ieškotas Vilniaus apskrities policijos. VSAT pareigūnai lietuvį perdavė policijos pareigūnams.

Naktį iš pirmadienio į antradienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Marijampolė – Suvalkai, patikrinti sustabdė iš Lietuvos vykusį automobilį „BMW 525“ lietuviškais registracijos numeriais.

Paaiškėjo, kad vieno iš keleivių, 22 metų, kauniečio, nuo kovo pradžios ieško Kauno apskrities policija. Vyriškis įtariamas nusikaltimo padarymu. Vyrui VSAT pareigūnai kelionės tęsti nebeleido. Jis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 181 asmenį, kurio dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai