Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 14 /15:45

Nuo kelio nuvažiavusio autobuso vairuotojas nepasirinko saugaus greičio

Trečiadienio rytą Šiaulių rajone, ties Vainagių kaimų, nuo kelio nuvažiavo maršrutinis autobusiukas. Patvirtinta, kad sužeidimus patyrė keturi iš penkių autobuse buvę asmenys. Vienas jų atsidūrė reanimacijoje.
Šiaulių rajone nuo kelio nuvažiavo maršrutinis autobusiukas, yra sužeistų žmonių
Šiaulių rajone nuo kelio nuvažiavo maršrutinis autobusiukas, yra sužeistų žmonių / Šiaulių AVPK nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, transporto priemone vyko keturi keleiviai. Visi jie patyrė sužalojimus.Taip pat sužeistas vairuotojas. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl slidžios ir nenuvalytos kelio dangos. Vėliau policija patvirtino, kad vairuotojas galėjo pasirinkti netinkamą greitį.

Šiaulių policija praneša, kad 9:15 val. Šiaulių rajone, kelyje Bubiai-Ramučiai, vairuodamas keleivinį mikroautobusą „Iveco“, vairuotojas, gimęs 1955 m., nepasirinko saugaus važiavimo greičio.

Nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykyje nukentėjo keturi keleiviai: vaikinas, gimęs 1992 m., dėl politraumos gydomas Respublikinės Šiaulių ligoninės chirurginės reanimacijos skyriuje.

Moteris, gimusi 1953 m., dėl galvos ir kaklo sumušimų, dviejų šonkaulių lūžimų gydoma Respublikinės Šiaulių ligoninės traumatologijos skyriuje.

Vyras, gimęs 1975 m., dėl smegenų sukrėtimo, galvos sumušimo, dubens ir krūtinės sumušimų gydomas Respublikinės Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyriuje.

Moteris, gimusi 1961 m., dėl kaklo slankstelio panėrimo, krūtinės ir dešinio peties sumušimo gydoma Respublikinės Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyriuje.

Kelias gana siauras ir vingiuotas. Kai kuriuose vingiuose didžiausias pavojus kyla užvažiavus ant kelkraščio – asfaltas baigiasi gana stačiu kraštu, kurį sniegas padaro nematomu. Ant tokio užvažiavus, slidžiame kelyje automobilis gali tapti nevaldomu. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai