Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pagiriuose neblaivios moters vairuojamas „Renault“ nuskriejo nuo kelio ir rėžėsi į medį: sužeisti 2 žmonės

Sekmadienio pavakarę gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į tolimąjį Pagirių miestelį – pranešta, kad nuo kelio nuvažiavo ir į pakelės medį trenkėsi nedidelis automobilis, yra sužeistų žmonių. Paaiškėjo, kad eismo įvykį sukėlė neblaivi vairuotoja, o avarijos metu tiek ji, tiek keleivis patyrė politraumas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Sužaloti buvo abu

Į įvykio vietą atskubėjus pagalbos tarnyboms ant žolės rasta gulinti sąmoninga moteris, o mašinos salone – vairuotojo pusėje – sąmoningas vyras. Abu ekipažo nariai akivaizdžiai buvo neblaivūs ir nelabai norėjo bendrauti su pareigūnais.

Paaiškėjo, kad mašiną vairavo moteris. Ji eismo įvykio metu nuo smūgio iškrito pro langą, o keleivio pusėje sėdėjęs vyras atsidūrė vairuotojos vietoje.

Vyrą ugniagesiai išlaisvino iš automobilio ir perdavė medikams. Abu ekipažo narius medikai skubiai išgabeno į gydymo įstaigą. Ligoninėje nustatyta, kad tiek moteris, tiek vyras patyrė politraumas.

Vairuotoja – neblaivi

Moteris aiškino, kad važiuojant keliu ji stabdžių pedalą sumaišė su akceleratoriaus pedalu, todėl stipriai padidėjus greičiui ji tiesiog nesuvaldė automobilio.

Tačiau paaiškėjo, kad avarija įvyko dėl to, kad moteris stipriai padaugino velnio lašų – jai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,07 promilės.

Laukia teismas

„Renault“ automobilis evakuatoriumi išgabentas į policijos saugomų automobilių aikštelę Kaune. Ugniagesiai nuvalė važiuojamąją kelio dalį, nušlavė duženas.

Mašiną vairavusiai neblaiviai moteriai iškelta baudžiamoji byla. Jos laukia teismas.a

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas