Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06 07 /12:30

Palangoje girtas vairuotojas rėžėsi į namo tvorą: nufilmuotas pabėgimas

Ketvirtadienio vakarą Palangoje pareigūnai ieškojo vairuotojo, įvairavusio į namo sieną ir pasprukusio. 15min įvykio liudininkas papasakojo aplinkybes. Anot jo, automobiliu važiavo didelė kompanija. Jam pavyko nufilmuoti bėglį.

Ketvirtadienį apie 19.33 val. Palangoje, Suvalkiečių g., automobilis „Volkswagen Passat“ atsitrenkė į namo tvorą, o jo vairuotojas pasišalino iš eismo įvykio vietos.

VIDEO: Automobiliu rėžėsi į sieną ir spruko: vaizdo įraše užfiskuotas bandymas bėgti

Bėglį užfiksavo ir nufilmavo nenorėjęs savo vardo skelbti 15min skaitytojas. Jo vaizdo įraše matyti, kaip po avarijos aukštas vaikinas baltais marškinėliais ir juodomis kelnėmis perlipa per aukštą tvorą ir neramiai besidairydamas sprunka tolyn sporto aikštynu.

15min skaitytojo nuotr./Palangoje „Volkswagen Passat“ atsitrenkė į namo tvorą
15min skaitytojo nuotr./Palangoje „Volkswagen Passat“ atsitrenkė į namo tvorą

15min įvykio liudininkas pasakojo, kad dar automobiliui važiuojant buvo matyti, kad vairuotojas neadekvatus. Kadangi gatvė sukosi, vairuotojui reikėjo sukti, bet jis kaip važiavo tiesiai, taip ir nuvažiavo.

„Važiavo negreitai, pradėjo stabdyti, bet padangos cypė tik sekundę ar dvi – stabdymo laikas buvo trumpas, nes, matyt, jau nebesiorientavo aplinkoje. Ir trenkėsi į baltų plytų tinkuotą tvorą. Išmušė gal tris ar keturis kvadratinius metrus tos tvoros. Stovėjo šalia moteris, tai sakė, kad ne pirmą kartą tą tvorą išgriauna“, – pasakojo liudininkas.

Pamatęs, kas nutiko, jis ėmė bėgti link įvykio vietos, galvojo, gal yra sužeistų. „Bet iš tos mašinos pradėjo landžioti kaip vorai tai iš vienos, tai iš kitos pusės. Tiksliai nematėme, kiek ten jų buvo. Tas, kuris nufilmuotas bandė atgal lipti per tvorą link įvykio vietos, bet jam jau nepavyko, tai apsisuko ir ėmė bėgti. Žmonės paskambino 112, aš irgi skambinau nupasakojau tiksliai, kaip jis atrodo. Po kiek laiko pradėjo važiuoti tarnybos. Atvažiavo ir ugniagesiai, nes pradėjo iš avariją patyrusios mašinos veržtis nedideli dūmai. Atvažiavo ir policija ir gan greitai juos susėmė, nes, matyt, netoli nubėgo“, – pasakojo liudininkas.

Pareigūnams suradus galimai automobilį vairavusį 1996 m. gimusį vyrą, jam nustatytas 2,38 promilės neblaivumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas