Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 26 /12:26

Pamūšio globos namuose vienuolikmetį peršovė bebrų medžiotojai

Pirmadienio vakarą Pakruojo rajone buvo sužalotas nepilnametis iš lauko atskriejusios kulkos, perskrodusios namo sieną, stalą bei kėdę, ant kurios sėdėjo vienuolikmetis berniukas. Vėliau paaiškėjo, kad kulką, nesilaikydami saugaus atstumo, į pastatą paleido bebrų medžiotojai.
Peršauta kėdė
Peršauta kėdė / Šiaulių AVPK nuotr.

Šiaulių policija informuoja, kad Vasario 25 dieną, apie 22 val. 40 val., į Šiaulių ligoninę pristatytas ir dėl šautinės žaizdos nugaroje paguldytas nepilnametis.

Jis medikams ir pareigūnams paaiškino, kad tą pačią dieną, apie 21 val., Pakruojo rajone, Pamūšio globos namuose, sėdėdamas kambaryje, pajuto skausmą nugaroje.

Nepilnametis buvo sužalotas iš lauko atskriejusios kulkos, kuri perskrodė namo sieną, stalą bei kėdę, ant kurios jis sėdėjo.

Vėliau policijos pareigūnai apžiūrėję įvykio vietą, kambaryje surado ir sužalotąjį kliudžiusią kulką.

Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ėmėsi aktyvių šūvį paleidusių asmenų paiešką.

Pastebėję kilusį didžiulį šurmulį, vasario 26-osios ryte į policijos komisariatą atėjo du vietiniai gyventojai. 30-ties ir 46 metų vyrai prisipažino, kad yra medžiotojai ir naktį medžiojo bebrus.

Vienas į bebrą paleistas šūvis pataikė į globos namų sieną ir sužalojo berniuką. Pirminiais duomenimis, buvo pažeistos medžioklės taisyklės – vyrai medžiojo per arti gyvenamųjų namų.

Ikiteisminio tyrimo metu specialistai atliks balistinius tyrimus, kurių metu bus nustatyta, iš kurio medžiotojo ginklo buvo paleista kulka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito