Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio ligoninėje mirė pirmadienį iš degančio namo išnešta moteris, tame pačiame gaisre žuvo ir jos sūnus

Panevėžio ligoninėje penktadienį mirė moteris, kurią ugniagesiai pirmadienį išnešė iš degančio namo. Per tą patį gaisrą žuvo ir jos sūnus.
Gaisras Krekenavoje
Gaisras Krekenavoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, penktadienį apie 13.20 val. Panevėžio ligoninės Intensyvios terapijos skyriuje mirė Krekenavos kaimo gyventoja A.J. (gimusi 1922 m.), kuri pirmadienį greitosios pagalbos automobiliu buvo atvežta iš namų po kilusio gaisro.

Apie šį gaisrą 15min.lt jau skelbė. Pirmadienį pranešimą apie gaisrą Bendrasis pagalbos centras gavo šiek tiek po 16-os valandos. Ugniagesiams buvo pranešta, kad Krekenavos gyvenvietėje dega gyvenamasis namas, o jo viduje gali būti žmonių.

Pirmieji į įvykio vietą atskubėjo šio miestelio ugniagesiai, tačiau gelbėtojai negalėjo patekti į namo vidų, nes neturėjo kvėpavimo aparatų. Liepsnos jau buvo pradėjusios veržtis pro stogą.

Po kurio laiko į gaisrą atskubėjo ugniagesių komanda iš Panevėžio. Juos nuo Krekenavos skyrė maždaug 30 kilometrų.

Pasiekę gaisro vietą ir patekę į namo vidų gelbėtojai rado du žmones.

„Virtuvėje radome moteriškę. Ji buvo apsinuodijusi dūmais. Perdavėme ją medikams. Jie išsivežė 1922-aisiais gimusią moterį į ligoninę. Gretimame kambaryje aptikome prie lovos sukniubusį vyrą. Jis buvo labai smarkiai apdegęs. Mūsų vyrai dar bandė jį gaivinti, iki atvykstant medikams darė širdis masažą. Deja, medikai konstatavo vyro mirtį“, – dar įvykio vietoje apie gaisrą pasakojo Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacijų vadovas Raimondas Imbrasas.

Sudegusiame name gyveno motina ir sūnus. Ugnis namą nuniokojo itin smarkiai. Ugniagesiai gelbėtojai nesiryžo spėlioti, kokios gaisro priežastys. Tai paaiškės po tyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas