Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio policija sulaikė girtą vairuotoją, bet įtarimai krito ir ant keleivio

Šeštadienio vakarą Panevėžyje sulaikytas girtas vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumas. Kartu su juo važiavęs keleivis taip pat sulaukė pareigūnų dėmesio, kadangi automobilyje buvo rasta galimai narkotinių medžiagų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šeštadienio vakarą Panevėžio policija sulaukė pranešimo, kad miesto gatvėmis pavojingai važinėja BMW automobilis. Pranešėjui kilo pagrįstų įtarimų, kad transporto priemonę vairuoja neblaivus asmuo.

Pranešėjas pareigūnams nurodė, kur link važiuoja BMW. Automobilis buvo pastebėtas ir sustabdytas Ateities gatvės daugiabučių kiemuose.

Paaiškėjo, kad pranešėjo įtarimai apie vairuotojo girtumą nebuvo iš piršto laužti. BMW vairavusiam vyrui nustatytas vidutinis girtumas 1,81 prom.

Tačiau netrukus įvykiai pasisuko dar kita linkme. Automobilį apžiūrėdami pareigūnai pastebėjo galimai narkotines medžiagas. Kadangi nei vairuotojas, nei keleivis neprisipažino, kam jos priklauso, sulaikyti buvo abu vyrai.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai. Girto vairuotojo automobilis nuvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas