Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio rajone rytinis šaltukas iš eismo eliminavo neatidžius vairuotojus

Ketvirtadienio ryte Panevėžio policijos pareigūnai ir techninės pagalbos įmonės darbo turėjo į valias – vienas po kito buvo registruojami pranešimai apie nuo kelio nuvažiavusias transporto priemones.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pirmosios avarijos vykti pradėjo švintant. Net 5 automobiliai nuo kelio nuvažiavo atkarpoje tarp Liudynės ir Miežiškių gyvenviečių. Bene rimčiausias incidentas šioje atkarpoje – „Mercedes“ mikroautobuso virtimas.

Nuo kelio nuvažiavusi transporto priemonė apvirto aukštyn ratais ir sustojo tiesiai ant įvažiavimo į gyventojo kiemą. Per avariją nukentėjo automobilio keleivė. Ją medikai išvežė į ligoninę.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Ant šono virto ir „Toyota“ automobilis, tačiau jos vairuotojas sužalojimų išvengė. Greta į griovį nučiuožė „Mitsubishi“, „Škoda“ ir „Volkswagen“.

Vieno iš automobilių vairuotojas tikino, kad kelininkai pro šią slidžią atkarpą pravažiavo jau tuomet, kai automobiliai buvo sulėkę į griovius.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Taip pat nemažai avarijų įvyko ir kelio atkarpoje iš Panevėžio į Kupiškį. Panevėžio rajono ribose nuo kelio į laukus nučiuožė BMW. Kiek arčiau Karsakiškio kelionė baigėsi ir krovininiam automobiliui „Iveco“.

Transporto priemonė nuo smūgio į griovį net perlūžo, tačiau vairuotojas sužeidimų išvengė. Toje pačioje kelio atkarpoje matėsi ir daugiau išmaišytų griovių, tačiau automobilių juose jau nebebuvo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Avarija registruota ir magistralėje Panevėžys-Vilnius. Nuo Panevėžio nutolus kiek daugiau nei 10 kilometrų į atitvarus atsitrenkė „Volvo“.

Avarijų, kurių metu būtų smarkiai sužaloti žmonės, šį rytą užfiksuota nebuvo.

Įvykiuose, kuriuose lankėsi 15min, sudužę automobiliai buvo jau su žieminėmis arba abiems sezonams pritaikytomis padangomis, tačiau vairuotojai neatsižvelgė į eismo sąlygas ir nepasirinko joms tinkamo saugaus greičio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas