Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 30 /23:37

Panevėžio rajone per dviejų automobilių ir vilkiko susidūrimą žuvo žmogus

Pirmadienio vakaras Panevėžio rajone pažymėtas tragiška avarija. Kelyje „Via Baltica“ prie Ramygalos susidūrus dviems lengviesiems automobiliams ir vilkikui žuvo žmogus.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas kelyje „Via Baltica“ įvyko netoli Ramygalos. Čia pirmiausia susidūrė du lengvieji automobiliai, o tuomet į vieną iš jų rėžėsi iš paskos važiavęs vilkikas.

Avarijos aplinkybes įvykio vietoje nupasakojo KIA vairavęs vyras. Jis važiavo Kauno kryptimi kai pastebėjo iš priešpriešinio eismo juostos į jo eismo juostą krypstantį automobilį. Vairuotojas dar bandė trauktis dešiniau, tačiau prieš eismą išvažiavęs „Toyota“ rėžėsi į KIA.

Po smūgio KIA nulėkė į griovį ir virto ant šono, o „Toyota“ automobiliui nulūžo priekinis ratas. Nevaldomas automobilis apsisuko ant kelio ir galu rėžėsi į už KIA važiavusį DAF vilkiką.

Per avariją žuvo 62-ejų „Toyota“ automobilio keleivė, o vairuotoją iš metalo krūva virtusio automobilio vadavo ugniagesiai, kuriems prireikė karpyti transporto priemonę. Iš pradžių manyta, kad suknežintame „Toyota“ gali būti ir dar vienas žmogus, tačiau vidų patikrinę ugniagesiai daugiau asmenų nerado.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Per avariją taip pat sužeisti ir du KIA automobiliu važiavę žmonės – vairuotojas ir 53 metų keleivė. Jie išvežti į ligoninę. Vilkiko vairuotojas atsipirko šoku.

Avarijos aplinkybes aiškinasi Panevėžio policijos pareigūnai. Viena iš versijų – iš Lenkijos į Estiją su keleive važiavęs „Toyota“ vairuotojas galėjo užmigti ir dėl to išvažiavo prieš eismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas