Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje sankryžos nepasidalijo „Opel“ ir BMW vairuotojai: kaltę nustatinės pareigūnai

Pirmadienio popietę Panevėžyje, Pramonės ir Pušaloto gatvių sankryžoje susidūrė „Opel“ ir BMW. Po avarijos eismo įvykio dalyviai susiginčijo dėl kaltės, tad įvykį tirs policijos pareigūnai.

Incidentas įvyko tuo metu, kai „Opel“ vairavusi ir Pramonės gatve važiavusi moteris sankryžoje suko į kairę ir susidūrė su iš priekio atvažiavusiu ir tiesiai važiuoti ketinusiu BMW vairuotoju.

Nors per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau eismo įvykio deklaracijos avarijos dalyviai pildyti nepanoro – abu dėstė savo motyvus, kodėl nėra kalti dėl incidento.

BMW vairuotojas tvirtino, kad jis tiesiog važiavo tiesiai ir jam buvo užkirstas kelias. Tuo metu „Opel“ vairavusi moteris teigė, kad jaunas vaikinas su BMW prieš pat sankryžą pakeitė eismo juostą ir atvažiavo viršydamas greitį.

Kadangi vietoje išsiaiškinti avarijos aplinkybių nepavyko, įvykį užfiksuoti atvyko policijos pareigūnai. Buvo patikrintas abiejų vairuotojų blaivumas. Alkoholio matuoklis parodė nulius.

Kas kaltas dėl avarijos aiškinsis policija. Abi transporto priemonės išgabentos techninės pagalbos automobiliais, o nuvalyti ant asfalto išsiliejusius skysčius atvyko ugniagesiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas