Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 13 /2023 07 14

Pareigūnų tris paras ieškotas Vilniaus rajone dingęs paauglys rastas gyvas: paguldytas į ligoninę

Pareigūnai tris paras ieškojo Vilniaus rajone dingusio paauglio. Ketvirtadienio pavakarę policija pranešė, kad vaikinas atsirado. Penktadienio rytą policija pateikė daugiau detalių. Vaikinas rastas Vilniuje apsinuodijęs narkotinėmis medžiagomis, jis paguldytas į ligoninę.
Policijos pajėgos prieš „Žalgirio“ ir „Dainavos“ rungtynes
Policijos automobilis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Pareigūnai atlieka visus būtinus paieškos veiksmus“, – BNS ketvirtadienį sakė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Anot sostinės policijos, 2007 metais gimęs vaikinas pirmadienį vakarop išėjo iš kaimo Vilniaus rajone esančių dirbtuvių pasivaikščioti prie upės ir iki šiol negrįžo.

Nepilnametis su savimi neturėjo telefono, jo buvimo vieta buvo nežinoma. Ketvirtadienio pavakarę Vilniaus apskrities VPK Vilniaus rajono pareigūnai pranešė, kad paauglys atsirado.

Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, jog paauglys rastas gyvas, daugiau informacijos apie situaciją neteikiama.

Penktadienio rytą policija pateikė daugiau detalių. Policija praneša, kad liepos 13 d. apie 15 val. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Kapsų g., pristatytas nepilnametis (gim. 2007 m.), o iš Dariaus ir Girėno g. pristatytas nepilnametis (gim. 2006 m.), kurie dėl galimai apsinuodijimo narkotinėmis medžiagomis paguldyti į ligoninę.

Pas nepilnametį (gim. 2006 m.) rasta ir paimta 13 polietileninių maišelių su šviesios spalvos biria medžiaga bei 2 polietileniniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga (įtariama, kad tai narkotinės medžiagos).

Nepilnametis (gim. 2007 m.) nuo liepos 11 d. buvo ieškomas Vilniaus apskr. VPK kaip dingęs be žinios. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas