Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 17 /20:31

Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo miškavežis: iš jo tekėjo degalai, nutraukti elektros laidai

Ketvirtadienį Pažąsų kaime, Pasvalio rajone, nuo kelio nuvažiavo miškavežis ir nutraukė elektros laidus, pranešė Bendrasis pagalbos centras (BPC). Itin slidžiame kelyje miškavežis tiesiog nučiuožė nuo kelio ir griovyje atsigulė ant šono.
Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo miškavežis
Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo miškavežis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pirminiais duomenimis, iš sunkvežimio tekėjo degalai. Į įvykio vietą buvo išsiųstos jungtinės pajėgos iš priešgaisrinės ir gelbėjimo tarnybos, policijos ir LESTO.

Alvydo Januševičiaus nuotr./Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo miškavežis
Alvydo Januševičiaus nuotr./Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo miškavežis

Pirminis pranešimas apie šį avariją buvo šiek tiek klaidingas – įvykio įkarštyje paskelbta, esą vertėsi ne miškavežis, benzinvežis.

15min.lt fotoreporteris Alvydas Januševičius iš įvykio vietos informuoja, kad miškavežis su priekaba vertėsi į didelį pakelės griovį liko gulėti ant šono. Avarija įvyko prie pat nuosavo namo, tačiau jis liko sveikas.

Miškavežis važiavo į Šiaulius. Galėjo pasukti į Meškalaukį, tačiau pasirinko šiek tiek tolimesnį, tačiau patikimesnį kelią. Deja, sprendimas baigėsi nesėkme.

Avarijoje vairuotojas nenukentėjo. Buvo daug baimės, kad nutraukti elektros laidai ko nors nenutrenktų. Kai kuriuose gyvenvietės vietose nutrauktas elektros tiekimas.

Pasak reporterio, Pažąsų kaimo Lėvens gatvėje šįvakar yra itin slidu: „Grynas ledas“. Ketvirtadienio vakarą plikledis yra padengęs daugelį Šiaurės Lietuvos kelių.

Kiekvienas žvyrkelis yra virtęs tikra čiuožykla, kuria beveik neįmanoma važiuoti greičiau nei 40 kilometrų per valandą greičiu.

Į avarijos vietą yra atvykęs kitas miškavežis. Į jį perkraunami rąstai iš apvirtusios transporto priemonės. Avarija užtvėrusi visą gatvę. Niekas nepravažiuotų, net jei ir norėtų. Tiesa, Pažąsuose per gyvenvietę maždaug per valandą pravažiavo tik policija ir 15min.lt ekipažas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai