Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį prie Vilniaus Šiaurės miestelio „Ford“ partrenkė pėsčiąją

Sostinės Apkasų gatvėje per eismo nelaimę penktadienį po pietų nukentėjo su pirkiniais keliavusi moteris.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Rinktinės gatvėje, leidžiantis sankryžos su Žalgirio gatve link, įvyko avarija, manau partrenktas žmogus. Įvykio vietoje greitoji pagalba, policija, aplink mėtosi maisto produktai, ant automobilio variklio dangčio, kurio vairuotoja greičiausiai ir partrenkė pėsčiąjį, taip pat guli bulvės, obuoliai ir panašiai“, – redakciją informavo nelaimės liudininkas Dainius. 

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad pranešimas apie šią eismo nelaimę gautas penktadienį 14.41 val.

Pagal pirminį pranešimą, fordo partrenkta moteris liko gulėti be sąmonės. Tačiau, atvykus medikams, nukentėjusioji jau buvo sąmoninga.

Iš pradžių greitosios medikai vilnietei teikė pagalbą vietoje, o tada išvežė į ligoninę.

15min.lt fotoreporteris Irmantas Gelūnas iš įvykio vietos pranešė, kad pagalbos reikia ir „Ford Focus“ vairavusiai moteriai. Panašu, kad dėl eismo nelaimės ją ištiko šokas. 

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko perėjoje. Miesto centro kryptimi tuo metu Apkasų gatvėje buvo susidariusi automobilių spūstis. Fordas judėjo priešinga kryptimi – nuo Rinktinės gatvės pusės Šiaurės miestelio link. Pėsčioji pasirodė iš kairės pusės. Pirkinius nešusi moteris neįsitikino, kad mašina ties perėja ją praleis, o „Ford“ vairuotoja pėsčiąją pamatė per vėlai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai