Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 24 /2023 02 25

Per avariją Panevėžio rajone neblaivus BMW vairuotojas pražudė vyrą ir trejų metų berniuką

Per avariją Panevėžio rajone penktadienio vakarą, pirminiais duomenimis, žuvo vyras ir kūdikis. Kaip šeštadienį patikslino policija, avarijos kaltininkas buvo neblaivus. Eismo įvykio metu žuvo vyras ir trejų metų berniukas.
Akimirka iš vykusio policijos reido
Policija / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Kaip penktadienį pranešė Bendrasis pagalbos centras, 19.29 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas, kad Karsakiškio seniūnijoje, Tutiškių kaime, Lėvens gatvėje, eismo įvykyje dalyvavo „Honda“, BMW ir „Seat“ markės automobiliai.

Pranešta, kad yra nukentėjusiųjų ir žuvusių.

Pirminiais duomenimis, žuvo viename automobilyje važiavę vyras ir vaikas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo poskyris BNS informavo, kad susidūrė du automobiliai – „Seat“ ir BMW.

„Seat“ važiavo trys asmenys – vyras, moteris ir vaikas. Vyrui ir vaikui konstatuota mirtis, moterį išvežė greitoji“, – BNS sakė Situacijų koordinavimo poskyrio specialistas Miroslavas Gerasimovičius.

Moterį gelbėtojai iškėlė iš automobilio ir nunešė iki greitosios automobilio.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vairavo neblaivus

Kaip šeštadienio rytą nurodoma policijos suvestinėje, avarija įvyko 19.30 val. Panevėžio rajone, kelio Rokiškis–Panevėžys 103 km.

Automobilis „BMW 525“, vairuojamas neblaivaus (1,05 prom.) vyro (g. 1962 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Fiat Punto“, vairuojamą moters (g. 1997 m.). Po smūgio automobilis „Fiat“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu automobiliu „Honda Civic“, kurį vairavo moteris (g. 1972 m.). Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Fiat“ važiavę vyras (g. 1983 m.) ir berniukas (g. 2019 m.) bei sužalota moteris, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Taip pat sužalota automobilio „Honda“ vairuotoja, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito