Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 04 /17:10

Didelio masto policijos operacija: dėl narkotikų sulaikyti Jurbarko politikės sūnūs

Per didelę policijos operaciją ketvirtadienį Jurbarke, Kaune bei Marijampolėje paimtas vienas kilogramas kokaino, sulaikyti du įtariamieji.
Aro operacijos akimirka
Asociatyvi nuotr. / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Kauno apygardos prokuratūra penktadienį pranešė, kad vadovauja ikiteisminiam tyrimui dėl didelio kiekio neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Ikiteisminiame tyrime, kurį teisėsaugos pareigūnai atlieka jau kurį laiką, ketvirtadienį įvykdyta plataus masto operacija.

Jurbarke, Kaune bei Marijampolėje atliktos kratos, per jas rastas vienas kilogramas kokaino ir buvo sulaikyti du įtariamieji – Rokas Venslauskas ir Matas Venslauskas. Jie jau buvo žinomi teisėsaugos pareigūnams.

Kaip praneša lrytas.lt, abu vyrai – Jurbarko politikės, vietos savivaldybės tarybos narės Vilmos Venslauskienės sūnūs.

Kratas atliko apie 50 Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų, operacijoje dalyvavo ir Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai. Pranešama, jog kratos atliktos ir politikei priklausančiuose pastatuose.

Marijampolės apylinkės teismas dviem įtariamiesiems paskyrė kardomąsias priemones – R.Venslauskui skirtas suėmimas trims mėnesiams, M.Venslauskui – dviem mėnesiams.

„Taip pat šiuo metu intensyviai atliekami visi būtini ikiteisminio tyrimo ir proceso veiksmai“, – rašoma policijos pranešime.

Kaip skelbia jurbarkosviesa.lt, vyresnysis politikės sūnus R.Venslauskas buvo nuteistas dėl didelės vertės turto prievartavimo organizuotoje grupėje.

Kaip minėta, teisėsaugai žinomas ir jaunesnysis, 25-erių V.Venslauskienės sūnus M.Venslauskas. Vaikinas buvo nuteistas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, mat kartu su dar keliais vyrais apkaltintas sumušęs du jaunuolius.

Šį ikiteisminį tyrimą atlieka Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas