Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Kaišiadorių rajone penktadienį žuvo žmogus

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie gaisrą Krivonių kaime esančiame vieno aukšto mediniame name gautas sausio 21 d. apie penktą ryto.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / PAGD archyvo nuotr.

Apie pusę aštuonių gaisravietėje aptiktas žuvęs žmogus.

Kaip BNS sakė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, ugniagesiams vykstant į nelaimės vietą jau iš toliau buvo matyti didelė ugnies pašvaistė.

„Atvykus į įvykio vietą buvo įgriuvusi namo perdanga, liepsnojo sienos. Žarstant nuodėgulius rastas žmogaus kūnas. Jis aptiktas prie verandos durų, matyt, žuvo bandydamas išeiti iš namo“, – sakė atstovė.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) buvo gavusi pranešimą, kad dega medinis gyvenamasis namas, viduje gali būti žmogus.

Atvykus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna, stogas buvo sukritęs. Pastatas medinis, 11x8 m dydžio, vieno aukšto, perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu.

Nudegė gyvenamojo namo stogas, išdegė medinė perdanga bei medinės sienos. Sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Išgelbėtas ūkinis pastatas už 6 metrų.

Iš pastato išneštas 1 dujų balionas.

Kauno PGV fiksuotais duomenimis, 07.42 val. namo vidinėje dalyje (prieangyje), prie išėjimo, rastas vyriškos lyties kūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito