Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per reidą Vilniuje pareigūnų kantrybę bandė girtas ir teisės vairuoti neturintis „Peugeot 206“ vairuotojas

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Viliaus keliuose buvo pakankamai ramu. Tuo galėjo įsitikinti sostinės pareigūnai, kurie surengė reidą. Bene labiausiai pareigūnų kantrybę išbandė „Peugeot 206“ vairuotojas, kuris buvo ne tik neblaivus, tačiau ir niekada nėra turėjęs vairuotojo teisių.

„Peugeot 206“ vairuotojas bandė sprukti nuo pareigūnų, tačiau vėliau pasidavė ir sustojo. Alkotesterio išbandymo vairuotojas neišlaikė – prietaisas rodė 0,9 promilės girtumą.

Dar vienas eismo dalyvis taip pat neišlaikė alkotesterio išbandymo. Tai „Honda Civic“ vairuotojas, į alkotesterį įpūtęs 0,71 promilės.

VIDEO: Naktinis Vilniaus kelių policijos reidas

Kiek geriau pasisekė kitam „Honda“ vairuotojui – nors jam nustatytas 0,33 promilės girtumas, tačiau tai dar yra leistina riba.

Tuo tarpu pareigūnų sustabdytas „Opel Zafira“ buvo apieškotas. Kinologai ieškojo narkotinių medžiagų, tačiau jų nerado. Vairuotojas ramiai galėjo tęsti kelionę toliau.

Iš viso reido metu sostinės pareigūnai sulaikė du girtus vairuotojus, dar dviejų vairuotojų vairuojamos transporto priemonės buvo su vasarinėmis padangomis. Reido metu užfiksuota dar kitų šešiolika pažeidimų.

VIDEO: Naktinis Vilniaus kelių policijos reidas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas