Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 09 14 /23:23

Pervažiuotas automobilio Vilniaus rajone žuvo penkiasdešimtmetis vyras

Vilniaus rajone žuvo penkiasdešimtmetis vyras, kurį tamsoje pervažiavo automobilis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 21.15 val. įvyko Riešės kaime, Beržų g. Automobilis „Audi A6“, vairuojamas 1988 m. gimusio vaikino, važiuodamas nuo Molėtų pl., vos tik įvažiavęs į Riešę, mirtinai sužalojo vyrą.

Vėliau automobilio vairuotojas pareigūnams sakė, kad jis neturėjo galimybių išvengti avarijos, kadangi žmogaus šešėlį tamsoje pamatė paskutiniu momentu ir iš karto pajuto smūgį. Pėsčiasis su savimi neturėjo jokių šviesą atspindinčių detalių.

Pareigūnai atkreipė dėmesį į tai, kad automobilis pėsčiąjį kliudė dešine apatine dalimi. Vyras, greičiausiai, žuvo nuo patirtų sužalojimų, kai jį pervažiavo priekinis dešinys automobilio ratas. Į avarijos vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai vyriškiui padėti nebegalėjo, jis buvo miręs.

Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas buvo blaivus, o „Audi“ važiavo nedideliu greičiu. Mašina sustojo vos už kelių metrų nuo tos vietos, kur kliudė žmogų.

Per avariją 1999 m. pagamintas automobilis beveik neapgadintas. Nuo jo apatinio bamperio tik nukrito viena nereikšminga plastikinė detalė. Beje, įmonės „Regitra“ duomenimis, automobilio nebuvo galima eksploatuoti. Jo techninės apžiūros galiojimas baigėsi rugsėjo 10 d.

Žuvusiojo tapatybę policijai pavyko nustatyti ne iš karto. Vyras su savimi neturėjo jokių asmens dokumentų. Pas jį aptiktas tik mobilusis telefonas.

Praėjus kuriam laikui po avarijos žuvusiojo telefonas pradėjo skambėti. Atsiliepę pareigūnai sužinojo, kad skambina žuvusiojo žmona. Paaiškėjo, kad po automobiliu pakliuvusiam vyrui buvo 50 metų. Jis gimė 1962 m.

Moteris pareigūnams sakė, kad vyriškis gyveno Vilniuje, o Riešės kaime buvo jo darbovietė. Vyras autobusu penktadienio vakarą turėjo grįžti namo. Jo nesulaukusi, moteris pradėjo ieškoti ir išgirdo baisią naujieną.

Vilniaus rajono policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta: Policijos departamentas šeštadienį išplatino pranešimą, kuriame informuojama, kad penktadienį apie 21.15 val. Vilniaus r., Riešės kaime, Beržų g., automobilis ,,Audi A6“, vairuojamas R.I. (gim. 1988 m.), partrenkė tamsiu paros metu, be atšvaito, žibinto ar šviesą atspindinčios liemenės per kelio važiuojamąją dalį ėjusį J.G. (gim. 1962 m.), kuris nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje.

VIDEO: Pervažiuotas automobilio Vilniaus rajone žuvo vyras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas