Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį keliuose užfiksuota 14 avarijų, per kurias sužalota 15 žmonių

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį, gruodžio 12 d., šalies keliuose įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 15 žmonių. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus, 48 m. pėsčiasis.
Pirmadienio avarija Tauragėje
Pirmadienio avarija Tauragėje / Arnoldo Vydmanto nuotr.

Dviejuose eismo įvykiuose sužeisti 2 nepilnamečiai. Neblaivūs vairuotojai dalyvavo 2 eismo įvykiuose.

Per parą policijos pareigūnai užregistravo 54 techninius eismo įvykius (šiose avarijose žmonės nebuvo sužeisti).

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

8.21 val. Tauragėje, Pramonės g., 50-mečio vyro vairuojamas krovininis automobilis „Mercedes-Benz Actros“ su priekaba, nereguliuojamoje sankryžoje išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Ford Transit“, kurį vairavo 31 m. vyras, ir su juo susidūrė. Mikroautobusui atsitrenkus į sunkvežimio priekabą, buvo sužeistas 54 m. automobilio „Ford“ keleivis.

13.07 val. Tauragės r., krašto kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, 66 m. moteris, vairuodama automobilį „Ford Focus“, neatsižvelgė į eismo sąlygas ir kelio būklę, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio, jis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu susižeidė vairuotoja, ji buvo pristatyta į ligoninę.

19.15 val., tamsiuoju paros metu, Radviliškyje, Turgaus gatvėje, neapšviestame kelio ruože automobiliu „Nissan Terrano“, kurį vairavo 62 m. vyras, buvo pervažiuotas ant kelio važiuojamosios dalies gulėjęs 48 m. vyras, jis nuo patirtų sužalojimų mirė įvykio vietoje.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad šią savaitę, gruodžio 12–18 dienomis, Lietuvos ir daugelio Europos šalių keliuose vyksta Europos kelių policijos tinklo TISPOL inicijuotos vairuotojų blaivumo kontrolė priemonės. Visiems eismo dalyviams primenama, kad dalyvaujant eisme alkoholio vartojimas yra netoleruotinas, o net mažiausias apsvaigimas gali tapti tragiško eismo įvykio priežastimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai