Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadieninis policijos reidas Kauno rajone: 150 patikrintų – 1 neblaivus

Pirmadienio rytą, nuo 7.30 val. iki 9.30 val., Kauno r., Mastaičiuose, Kauno apskrities pareigūnai kartu su Lietuvos policijos mokyklos darbuotojais bei kursantais surengė reidą, kurio metu pričiuptas vienas neblaivus vairuotojas.
Policijos reidas Kaune
Policijos reidas Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per dvi valandas iš viso patikrinta beveik 150 vairuotojų, vienas iš jų buvo neblaivus. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,64 prom.

Jam gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų ir šešių mėnesių, – informuoja Kauno apskrities policija.

Dar trys vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos – 0,13 prom, 0,22 prom. ir 0,36 prom.

Tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau. Alkoholio vartojimas dažnai tampa skaudžių nelaimių kelyje priežastimi, tad policijos pareigūnai vairuotojams primena elgtis atsakingai, rūpintis savo bei kitų eismo dalyvių saugumu kelyje.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 22 eismo dalyviai, kai pernai iki gruodžio mėnesio pabaigos žuvo 39. Dar 847 buvo sužaloti, o pernai – 762.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai