Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po draugų vestuvių dingęs tatuiruočių meistras: liudytojas matė prie Danės upės

Šeštadienį dingęs tatuiruočių meistras Evaldas Rusys kol kas neatsirado. Uostamiesčio policija sako sulaukusi daug dėmesio iš visuomenės, peržiūri vaizdo kamerų įrašus ir neatmeta galimybės, jog reikės pasitelkti narus.
Evaldas Rusys
Evaldas Rusys / Klaipėdos VPK nuotr.

15min pirmadienį skelbė, jog šeštadienį dingo iš draugų vestuvių vakarėlio išėjęs E.Rusys. Jis buvo apsirengęs raudonai, mat toks buvo vakarėlio aprangos kodas. Šventėje jis paliko ir mobilųjį telefoną, o darbe – planšetę, tad susisiekti su vyru nepavyko. Namuose liko ir jo numylėtinis – šunelis.

Paprastai atsakingai į darbą žiūrėdavęs vyras pirmadienį tatuiruočių salone nepasirodė.

Pirmadienį 31-erių vaikino paiešką paskelbė pareigūnai.

Klaipėdos VPK nuotr./Evaldas Rusys
Klaipėdos VPK nuotr./Evaldas Rusys

Kaip 15min sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė, iš visuomenės sulaukta siūlymų pagelbėti, aktyvūs žmonės rašo per socialinius tinklus, praneša kur ir kada matė panašų žmogų.

„Reikia patikrinti visą gautą informaciją. Išimti vaizdai iš stebėjimo kamerų, kas parodė, kad vaikinas iš vakarėlio išėjo anksčiau nei buvo skelbta pranešime, kad galėjo dingti tarp dvylikos ir pirmos nakties. Mūsų kamerose pastebėjom, kad išėjo iš klubo 22.30 val., truputėlį ankstesnis laikas. Reikia nustatyti jo judėjimo kryptis, jei Danės link ėjo, reikės narų pagalbos. Jei konkrečiai Danės link, į kurią vietą, nes teritorija nemaža“, – sakė A.Grauslienė.

Anot atstovės, neatmetamos jokios versijos, o pareigūnai tikrina visą gautą informaciją, vyksta į nurodytas vietas.

Tatuiruočių studijos, kurioje dirbo dingęs E.Rusys, vadovas Dmitrijus Goriaginas 15min teigė, jog kol kas jokios apčiuopiamos informacijos nėra, o žmonės rašinėja komentarus su spėlionėmis.

„Kameras atsukinėja, kiek sužinojome, paskutinį kartą jį matė palei Danės upę, prie „Hofo“ paskutinį kartą. Vienas žmogus buvo apsistojęs kitoje pusėje esančiame viešbutyje ir jį matė, – sakė D.Goriaginas, –

– Visada tikiuosi geriausio. Nebuvo toks žmogus, kuris gali su savimi kažką padaryt. Penkerius metus pažįstu ir suprantu, kad tai gamtos žmogus. Jei net boružėlės nuskriausti negalėjo... Kas rytą salone bendraudavom. Paskutinėmis savaitėm sakė: gerai jaučiuosi, daug energijos, išsimiegu. Linksmas žmogus. Buvo vakarėlių liūtas, šokantis, su nuotaika. Visada ateis, apkabins, liūdesio nepastebėjom“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas