Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
12:54

Po šaudynių Vilniuje – prokurorų prašymas visuomenei: reikalingi liudininkai ir jų vaizdo įrašai

Kruvinųjų ketvirtadienio įvykių aplinkybės tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti aiškios ir operatyviai nustatytos – nusikaltimo tyrėjai linkę daug gilintis ir pamėginti išsiaiškinti kiekvieną reikšmingą niuansą. Todėl bylai vadovaujanti prokuratūra suskubo viešai kreiptis į visuomenę su svarbiu prašymu: reikalingi šaudynių liudininkai ir jų turima filmuota medžiaga.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kadrai iš filmuotos medžiagos

Penktadienį aktyviai tęsiami tyrimo veiksmai, susiję su išvakarių įvykiais Vilniaus centre: advokatas buvo nušautas, du policininkai sužeisti, o antstolio padėjėjas sužalojimų išvengė, kai ši ketveriukė lankėsi viename būste dėl asmens iškeldinimo.

Prokuratūra jau pareiškė Igoriui Moskaliovui įtarimus, teisme netrukus bus sprendžiama dėl griežčiausios kardomosios priemonės jam skyrimo, o bylai vadovaujanti institucija pasidalijo su visuomene tokio turinio prašymu.

„Siekiant surinkti ikiteisminiam tyrimui reikšmingus duomenis bei nustatyti objektyvias nusikalstamos veikos padarymo aplinkybes, teisėsaugos pareigūnai prašo įvykio liudytojų pasidalinti jų turima filmuota medžiaga su policijos tyrėja el. paštu ilona.monkevic@policija.lt.“, – skelbia prokuratūra.

Išvakarėse 15min jau pasakojo, kad iš tiesų šių rezonansinių įvykių epicentre atsidūrė ne tik pagrindiniai istorijos dalyviai, bet ir atsitiktiniai liudininkai. Buvo paviešinta ir filmuotų siužetų, atspindinčių dramatišką įvykių eigą bei galinčių tapti svarbiais įrodymais baudžiamoje byloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas