Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Policija ieško įtariamųjų: Kaune dingo laikrodis, Alytuje pakako butelių ir skardinių

Dzūkijos sostine vadinamame Alytuje policija nutarė iki galo ištirti, kam prireikė „nemokamo“ alkoholio. Tuo metu buvusios laikinosios sostinės pareigūnai aiškinasi, kas „pasipuošė“ išmaniuoju laikrodžiu, už jį nesumokėjęs. Abiem atvejais prašoma visuomenės pagalbos: reikia atpažinti įtariamuosius.
Užfiksuoti įtariamieji
Kaune ir Alytuje užfiksuoti įtariamieji / Kauno ir Alytaus VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet sausio 12 d. apie 17.10 val. Kaune, K.Baršausko g., prekybos centre buvo pavogtas išmanusis laikrodis. Padaryta turtinė žala siekia apie 600 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis
Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 818 arba 112, arba el. paštu laura.giraitiene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Savo ruožtu Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vagystės, kai Alytuje, Naujojoje g., esančioje parduotuvėje, buvo pasisavinta prekių už daugiau nei 50 eurų. Nuotraukoje matomas asmuo gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Alytaus VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis
Alytaus VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis

Asmenis, atpažinusius su buteliu ir skardinėmis užfiksuotą vyrą bei galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Robertą Stanaitį tel. +370 700 65716, el. paštu robertas.stanaitis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas