Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija tiria pranešimą apie visus metus moksleivį terorizavusią mokytoją

Šiaulių apskrities policija neseniai sulaukė pranešimo, kad vienoje Pakruojo rajono mokykloje mokytoja nuo mokslo metų pradžios iki šių metų birželio vidurio terorizuoja, naudoja psichologinį smurtą, baugina ir užgaulioja 2007 metais gimusį moksleivį. Anot policijos, kalbų apie netinkamą mokytojos elgesį bendruomenėje buvo ir anksčiau.
Smurtas prieš vaikus
Smurtas prieš vaikus / 123RF.com nuotr.

Kaip pranešė policija, antradienį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal 145-ąjį Baudžiamojo kodekso straipsnį, kuris numato atsakomybę už grasinimą nužudyti, sunkiai sutrikdyti sveikatą arba žmogaus terorizavimą.

Pareiškimą policijai parašė moksleivio patėvis ir nors konkrečių faktų jame nėra nurodyta, tačiau policija tiria pateiktus kaltinimus.

Tyrimo metu tikimasi patvirtinti arba paneigti galimą smurtą prieš vaikus.

Turima duomenų, kad vaikai ir anksčiau skųsdavosi šios, garbaus amžiaus jau sulaukusios, mokytojos bendravimu, bendruomenėje sklandė kalbos apie jos elgesį su mokiniais.

Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė 15min sakė, kad dar neturint tyrimo rezultatų, negalinti atskleisti nei mokytojos tapatybės, nei tikslios vietovės ar mokyklos pavadinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento