2013 08 26 /14:35

Policija vis dar ieško Biržuose moksleivio nužudymu įtariamo Dainiaus Miliuko

Policija vis dar ieško Dainiaus Miliuko, kuris įtariamas Biržuose nušovęs septyniolikmetį.
Dainius Miliukas
Dainius Miliukas / sfl.lt nuotr.
Temos: 2 Nužudymas Biržai

Nušauto vaikino kūnas buvo rastas sekmadienį apie 6.10 val. Biržuose, Vilniaus gatvėje, po daugiabučio namo balkonu. Vaikiną rado mama.

Pareigūnai į areštinę dviem paroms uždarė įtariamąjį Z.Š. (gim. 1965 m.), Dainius Miliukas (gim. 1976 m.) vis dar ieškomas.

Biržų rajono policijos komisariato vyresnioji specialistė Zita Žalinkevičienė 15min.lt portalui teigė, kad ginklas vis dar nerastas. Policijai pranešta, kad į vaikinus šauta iš automobilio BMW. Ginklas galėjo būti pneumatinis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad D.Miliukas gali važinėti 2004 m. laidos juodos spalvos automobiliu „Mercedes-Benz E270“, valst. Nr. CDR 270.

Pirmadienį Panevėžio apygardos Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai iš Biržuose dirbančių kolegų perėmė ikiteisminį tyrimą dėl šeštadienį šiame mieste įvykusios nepilnamečio žmogžudystės.

Panevėžio apygardos prokuratūra praneša, kad prokurorai ir policijos pareigūnai šiuo metu tikrina įvairias šio nusikaltimo, kuris sukrėtė ne tik vietos bendruomenę, padarymo versijas, aplinkybes ir motyvus,  atlieka būtinus procesinius veiksmus.

Neoficialiomis 15min.lt žiniomis, nužudytasis 17-metis D.N. šįmet baigė vidurinę mokyklą, nuo rugsėjo turėjo tęsti mokslus Biržų technologijų ir verslo mokymo centre. Jaunuolis buvo daug pergalių pasiekęs šaulys, mokytojai jį apibūdino kaip ramų, stropų mokinį.

Šaltinių teigimu, tyrėjai tarp nužudytojo ir įtariamųjų sąsajų kol kas neranda. Įtariama, kad vaikinas atsidūrė netinkamu laiku netinkamoje vietoje, esą įtariamieji auką pasirinko atsitiktinai.

Kaip 15min.lt jau anksčiau rašė, biržietis kartu su bendraamžiu draugu buvo apšaudytas šeštadienį apie 22 val. Vaikinams einant Maironio gatve, prie jų privažiavo lengvasis automobilis, iš kurio ir buvo paleisti keli šūviai. Vienam jaunuoliui pavyko pabėgti, o 17-mečio D.N. kūnas su šautinėmis žaizdomis po kelių valandų buvo rastas gretimoje Vilniaus gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento