Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 20 /14:27

Policijos pareigūnai ieškojo Kauno rajone dingusio grybautojo

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė Antano Dovainio (gim. 1946 m.) paiešką. Vyras iš namų esančių Kauno rajone, Alšėnų sen., Pažėrių k., išėjo spalio 19 d. apie 15 val. Senjoras išėjo grybauti ir negrįžo į namus. Vyriškis aptiktas nebegyvas.
Antanas Dovainis
Antanas Dovainis / 15min montažas

Papildyta 14.27 val. Papildomai informuojama, jog 11.38 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno r., Tvarkiškių k., gyventojai šalikelėje rado sušalusį vyrą. Nuvykus paaiškėjo, jog tai ieškotas senolis. Atvykę medikai vyrą gaivino, tačiau jis neišgyveno, buvo konstatuota mirtis.

Pradžia. Vyro požymiai: apie 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, žilų plaukų. Vyras vilkėjo languotą striukę, buvo užsidėjęs šviesą kepurę su snapeliu, tamsios spalvos sportines kelnes su raudonomis juostomis, su savimi turėjo samaninės spalvos rankinę bei mėlynos spalvos kibirą.

Asmenis, žinančius vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus, tel nr. 8700 60600 arba 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas