Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 37 gaisrus ir atliko 26 gelbėjimo darbus. Gaisruose žuvo trys žmonės, dar trys buvo traumuoti.
Gaisro vietoje Vilniuje, Sporto g.
Gaisro vietoje Vilniuje, Sporto g. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmadienį ryte Kauno rajone, Vilkėnų kaime, degė gyvenamasis namas. Iki atvykstant ugniagesiams kaimynai iš degančio pastato išnešė 1959 metais gimusį vyrą ir 1941 metais gimusią moterį. Medikai dėl apsinuodijimo smalkėmis konstatavo jų mirtį. Gaisro metu apdegė kambario sienos, lubos, viduje esantys daiktai.

Po pietų Panevėžio rajone, Krekenavoje, Laisvės gatvėje, degė gyvenamasis namas. Iš namo buvo išnešti du žmonės. Sąmonės netekusi moteris buvo išvežta į ligoninę, o vyrui medikai konstatavo mirtį. Gaisro metu išdegė kambarys bei jame buvę daiktai.

Apie vidurdienį buvo gautas pranešimas, kad Pagėgių savivaldybėje, Lindikų kaime, rūkydamas lovoje rankas apdegė vyras.

Vakarėjant Jurbarko rajone, Jurbarkų kaime, Ryto gatvėje, medžio drožinių dirbtuvėlėse, 1953 metais gimęs vyras užsipylė degų skystį ir pasidegė. Degantį vyrą iki atvykstant ugniagesiams užgesino šalia esančios parduotuvės darbuotoja. Po medikų apžiūros jis buvo išvežtas į ligoninę.

Pirmadienį ugnis siautėjo gyvenamuosiuose pastatuose. Apie 17 val. Marijampolės savivaldybėje, Nartelio kaime, Nartelio gatvėje, atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė jo stogas, vandeniu sulietas pirmasis aukštas. Nuo gaisro pavyko apsaugoti šalia esančius keturis pastatus.

Kaune, Kranto gatvėje, dėl krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė gyvenamojo namo stogas. Gaisro metu nudegė dalis stogo, išdegė palėpė, vandeniu sulietos visos gyvenamojo namo patalpos.

Prieš vidurnaktį Kupiškio rajone, Skapiškio miestelyje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, atvira liepsna degė mūrinis namas. Gaisro metu nudegė namo stogas, išdegė kambarys, vandeniu sulieti kiti kambariai. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį apie vidurnaktį buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, į Neries upę įvažiavo automobilis. Atvykus ugniagesiams jis jau buvo paniręs po vandeniu, viduje buvusios merginos išsigelbėjo. Pasitelkus kraną automobilis buvo ištrauktas į krantą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas