Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Elektrėnų girtas ligoninės vairuotojas GMP mikroautobusu rėžėsi į „Opel“

Eismo įvykį sukėlė dar vienas neblaivus vairuotojas, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Praėjusią savaitę girtas avariją Elektrėnuose buvo sukėlęs ir šiukšliavežio vairuotojas, priminė pareigūnų atstovai ir primygtinai ragina pasimokyti iš svetimų fatališkų klaidų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje prie degalinės „Orlen“ Kakliniškių kaime. / Vilniaus VPK nuotr.

Praėjus kelioms dienoms po girto šiukšliavežio vairuotojo sukelto eismo įvykio, fiksuotas dar vienas eismo įvykis – šįkart į eismo įvykį Elektrėnų sen., Kakliniškių k., prie degalinės „Orlen“, pateko automobilis „Opel Vectra“, kai į jį atsitrenkė automobilis „VW Transporter“, pažymėtas specialiaisiais greitosios pagalbos ženklais.

Paaiškėjo, kad eismo įvykį sukėlė ligoninės vairuotojas (gimęs 1956 m.) – jam nustatytas 1,73 prom. alkoholio apsvaigimas. Laimė, įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintos tik transporto priemonės.

Ligoninės vairuotojui nustatytas 1,73 prom. girtumas, o šiukšliavežę vairavęs vyras po avarijos buvo įpūtęs per 2 promiles.

Transporto priemonių vairavimas, kai vairuotojui nustatytas 1,5 ir daugiau promilių neblaivumas, yra viena iš dažniausiai padaromų nusikalstamų veikų Elektrėnų savivaldybėje, pažymima pranešime.
Primenama, kad gruodžio 8 d. apie 16 val. 30 min. Elektrėnuose, Sabališkių g., neblaivaus (2,04 prom.) šiukšliavežio vairuotojo vairuojama transporto priemonė susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu lengvuoju automobiliu „VW Passat“.

Elektrėnų policija ragina transporto priemonių vairuotojus būti sąmoningais ir nesėsti prie vairo neblaiviems, nerizikuoti kitų sveikata ir gyvybe. Dėl alkoholio poveikio priimti neapdairūs sprendimai gali sukelti skaudžias pasekmes, viena neatsakinga ir lemtinga klaida negrįžtamai gali sulaužys jūsų ir kitų gyvenimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento