Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Prieš 4 valandas išgėręs butelį alaus“ vilkiko vairuotojas vos stovėjo ant kojų

Druskininkų pasieniečiai Raigardo punkte sulaikė visiškai girtą vilkiko vairuotoją, bandžiusį aiškinti apie simbolinį savo apsvaigimą. Vien iš pažiūros baltarusis atrodė tikrai neblaivus, o jo būseną objektyviai padėjo įvertinti ir alkoholio matuoklio duomenys.
Raigardo pasienio kontrolės punktas
Raigardo pasienio kontrolės punktas / VSAT nuotr.

Druskininkų pasieniečiai Raigardo punkte sulaikė girtą baltarusį, kuris vilkiku važiavo į Lietuvą.

Ketvirtadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai įprasta tvarka tikrino per Raigardo kontrolės punktą į Lietuvą įvažiuojančių asmenų ir automobilių dokumentus. Tarp jų buvo ir iš Baltarusijos įvažiavęs vilkikas MAN su priekaba „Fliegl“. Ant abiejų transporto priemonių buvo baltarusiški numeriai.

Pasieniečiams vilkiko vairuotojo veiksmai sukėlė įtarimų. Jis punkto teritorijoje keistokai manevravo bandydamas vilkiką pastatyti į reikiamą vietą.

Vyriškis punkto teritorijoje keistokai manevravo bandydamas vilkiką pastatyti į reikiamą vietą. Tai patraukė pareigūnų dėmesį.

Kai VSAT pareigūnai priėjo prie MAN, 58-erių Baltarusijos pilietis buvo išlipęs iš kabinos. Tik jį pamatę kurorto pasieniečiai suprato, kad vairuotojas yra smarkokai apsvaigęs nuo alkoholio. Vyro kalba buvo nerišli, judesiai nekoordinuoti, nuo jo trenkė alkoholiu. Paklaustas, ar vartojo svaigalus, baltarusis pasieniečiams teigė prieš 4 valandas išgėręs butelį alaus.

Pasieniečiai iškart iškvietė Druskininkų policijos pareigūnus, kurie sunkiasvorio automobilio vairuotojui nustatė 2,07 prom. girtumą. Tyrimą dėl šio įvykio atlieka policija, kurios atstovams po dokumentų patikros buvo perduotas ir vairuotojas, ir vilkikas su priekaba.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 167 neblaivius vairuotojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai