Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Priešais Vilniaus Katedrą – „Bolt“ vairuotojo avarija: automobilis rėžėsi į tvorą

Pačiame sostinės centre trečiadienio vakarą įvyko ir eismą Tilto gatvėje sujaukė iš pirmo žvilgsnio sunkiai paaiškinama avarija. Gali būti, kad „Bolt“ kompanijos ženklu pažymėto „Toyota“ vairuotoją ištiko sveikatos problema.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininkės Jurgitos nuotr.

Eismo nelaimė sostinės Tilto gatvėje, Senamiestyje priešais Katedrą, įvyko trečiadienį po 18 val.

Avarijos padarinius užfiksavo 15min skaitytoja.

Įvykio liudininkės Jurgitos nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininkės Jurgitos nuotr./Įvykio vietoje

Pirminiais duomenimis, nevaldomas „Toyota“ automobilis trenkėsi į keletą kitų transporto priemonių, užvažiavo ant šaligatvio ir sustojo tik atsitrenkęs į pastatą juosiančią masyvią mūrinę tvorą.

Pranešimą apie įvykį vakare suskubo išplatinti ir Bendrasis pagalbos centras (BPC), kurio operatoriai skambučio skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 šįvakar sulaukė 18.06 val.

Įvykio liudininkės Jurgitos nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininkės Jurgitos nuotr./Įvykio vietoje

Į įvykio vietą Tilto ir Šventaragio gatvių sankirtoje išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, praneša BPC.

Tilto gatvės vietoje, kur įvyko avarija, eismas organizuojamas priešinga kryptimi. Priešinga, nei iki smūgio į tvorą judėjo „Toyota“ automobilis, pažymėtas pavėžėjimo paslaugų platformos lipduku.

Smūgio nebūta itin stipraus, tačiau nukentėjusysis vairuotojas atrodė silpnos sveikatos būklės: ant neštuvų įkeltas į greitosios mikroautobusą ir išvežtas į ligoninę. Tikėtina, kad ir eismo nelaimė įvyko dėl pusamžio vyriškio sveikatos sutrikimo. Aplinkybės dar tik pradedamos tirti.

Lietuvos kelių policijos tarnybos užfiksuotais duomenimis, Tilto ir Šventaragio gatvių sankryžoje, automobilį „Toyota Prius“ vairavęs 54 metų vyras, pirminiais duomenimis, dėl pablogėjusios sveikatos, nesuvaldė automobilio, kuris įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su važiavusiais automobiliais „Volvo V50“ ir „Subaru Outback“, po to, dar atsitrenkė į dviračiams statyti skirtą vietą. Nukentėjęs „Toyotos“ vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas