Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pro patikros postą į Šiaulius alaus pirkti lėkęs girtas vairuotojas apie karantiną net negirdėjo

Penktadienį Lietuvoje prie miestų ir miestelių atsiradus patikros postams čia įkliuvo ir ne vienas girtas vairuotojas. Itin kuriozinė situacija susiklostė Šiauliuose, kur girtas vairuotojas net nežinojo apie karantinas ir draudimus keliauti.
Šiaulių patikros poste įkliuvęs girtas vairuotojas
Šiaulių patikros poste įkliuvęs girtas vairuotojas / Šiaulių apskr. VPK nuotr.

„Pasirodo, policijos patikros poste įmanoma sutikti drąsuolių, kurie neblaivūs automobiliu vis tiek bando patekti į miestą“, – feisbuke stebisi Šiaulių apskrities policija.

Apie 10 val. viename iš įvažiavimų į Šiaulius budintiems pareigūnams įkliuvo 27-erių vyras, kuris vairavo automobilį „Ford Galaxy“.

„Vairuotojui nustatytas 2,02 prom. girtumas, jis gyvenime nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo ir apie jokį karantiną nebuvo girdėjęs. Kelionės tikslas su draugu nusipirkti alaus žlugo pusiaukelėje. Girtas už vairo vyras sučiuptas jau antra kartą“, – skelbia policija.

Penktadienį Šiauliuose įkliuvo ir 45-erių metų vairuotojas, sėdęs prie „Mercedes Benz“ vairo. Jam alkotesteris parodė 1,82 prom. girtumą.

Vienas klaipėdietis vykęs į Palangą penktadienį aplankyti savo draugės taip pat buvo neblaivus – alkoholio matuokliu jam nustatytas 1,04 prom. neblaivumas.

Vienas girtas vairuotojas įkliuvo ir Panevėžio patikros poste. Kaip skelbia šio miesto policijos vadas Rimantas Bobinas, iš pažiūros apsvaigęs medicinos darbuotojas blaivumą tikrintis atsisakė, o tai užtraukia baudžiamąją atsakomybę.

Ties vienu iš pagrindinių įvažiavimų į Telšius, Plungės gatvėje, esančiame policijos poste, vykdant policinę priemonę, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams įkliuvo neblaivus žemaitis (gim. 1972 m.), vairuojantis automobilį „Audi A6“. Jam nustatytas vidutinis – 1,96 promilės – girtumas. Automobilis nutemptas į automobilių saugojimo aikštelę.

Nepaisant to, kad vairuotojas vairavo būdamas neblaivus, tačiau savo drąsa sugebėjo parodyti nepagarbą policininkams, taip žemindamas pareigūnų garbę bei orumą. Prieš šį asmenį tikriausiai bus surašytas protokolas dėl ANK 508 st. pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai