Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 25

Reto žiaurumo nusikaltimo tyrimas: kaltinimas dėl nupjautų lytinių organų sunkėja, bet įtariamasis – laisvėje

Nuo kraupių nusikaltimų pastaruoju metu atsikvėpti negalinti visuomenė neseniai buvo sujaudinta ir pranešimu apie reto žiaurumo nusikaltimą Lentvaryje: vyras įtariamas bendraamžiui nupjovęs lytinius organus.
Temos iliustracija
Temos iliustracija: nukentėjusysis dar ligoninėje, o įtariamasis suvaržytas, bet laisvėje. / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Kol tyrimo užkulisiuose aptarinėjamos baisios, iki galo dar neištirtos šio įvykio aplinkybės, teisėsauga jau spėjo perkvalifikuoti pirminį įtarimą sulaikytajam į sunkesnį.

Tiesa, po pradinio 48 val. arešto įtariamąjį nuspręsta išleisti į laisvę, tikintis, kad nuo pareigūnų užsienietis nebėgs, nesislėps, naujų susikaltimų nedarys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne