Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 14 /22:52

Šalia Didžiosios Riešės – „Audi“ smūgis į sunkvežimį ir žuvęs vairuotojas

Šeštadienio vakarą per avariją netoli Vilniaus žuvo lengvojo automobilio „Audi A6“ vairuotojas.
Po smūgio vairuotojo kūnas liko įstrigęs automobilyje
Įvykio vietoje / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Avarija apie 19.30 val. įvyko vadinamajame Molėtų plente, ties posūkiu į Didžiąją Riešę. Pirminiais duomenimis, Molėtų kryptimi judėjusi „Audi“ trenkėsi į ta pačia kryptimi važiavusį sunkvežimį „Renault“ su „Domino“ teatro logotipais ir užrašais. Sunkvežimio vairuotojas prieš susidūrimą ketino sukti į kairę.

„Audi“ po smūgio į sunkvežimį atšoko ir dar nušlavė metalinius kelio atitvarus. Susidūrimo metu buvo visiškai suknežinta priekinė „Audi“ dalis ir žuvo šio automobilio vairuotojas. Žuvusysis – apie 35–45 metų amžiaus. Įvykį tiriantys pareigūnai mėgina nustatyti jo tapatybę.

Pirminiais duomenimis, nelaimę galėjo lemti didelis „Audi“ greitis. Sudaužyto automobilio spidometras liko užstrigęs ties 140 km per valandą atžyma. Avarijos metu lijo.

Prieš tragiškai pasibaigusį eismo įvykį apie galimai neblaivų „Audi“ vairuotoją buvo informuotas Bendrasis pagalbos centras (BPC). Detaliau apie tai pranešama Policijos departamento „Facebook“ paskyroje.

„Šiandien 19 val. 15 min. BPC gautas pranešimas, kad Vilniuje, Molėtų pl., važiuoja automobilis „Audi A6“, kurio vairuotojas vairuoja chuliganiškai, sudaro avarines situacijas, galimai neblaivus. Nedelsiant 19.16 val. išsiųstos policijos pajėgos. Deja, pareigūnai nespėjo, 19.18 val. BPC gautas pranešimas, kad Molėtų pl., automobilis „Audi A6“ susidūrė su sunkvežimiu, „Audi“ vairuotojas žuvo“, – rašoma pranešime.

„Audi“ automobilio bagažinėje taip pat buvo rasta tuščių plastmasinių alaus butelių, tačiau kol kas nėra aišku, ar prie „Audi“ vairo sėdėjęs 46 metų amžiaus velionis vyras buvo neblaivus.

VIDEO: Pakeliui į sostinę važiavęs vilnietis tapo tragiškos avarijos Didžiojoje Riešėje liudininku

Taip pat buvo lengvai sužeisti trys „Renault“ sunkvežimiu važiavę žmonės. Jo vairuotoją greitosios pagalbos medikai išgabeno į ligoninę.

Po avarijos kelyje susidarė spūstis, į įvykio vietą atskubėjo policija, ugniagesiai gelbėtojai ir medikai. Per susidūrimą taip pat nukentėjo sunkvežimio keleivis.

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai tiria tragiškos avarijos aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas