Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Santykių aiškinimasis Krekenavoje: kompanija suniokojo ir apvertė „Fiat“

Panevėžio policijos pareigūnams teks aiškintis, kas ketvirtadienio vakarą Krekenavoje suniokojo automobilį. Transporto priemonė apgadinta itin smarkiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas Krekenavoje įvyko ketvirtadienio vakarą. Grupė lazdomis apsiginklavusių vyrų suniokojo greta Šilelio gatvės 3-iojo namo stovėjusį automobilį „Fiat Stilo“.

Itališkais registracijos numeriais pažymėta transporto priemonė buvo stipriai suniokota – išdaužyti visi automobilio stiklai, sveikas liko vos vienas galinis žibintas, sumaitotas kėbulas, ant stogo matėsi šokinėjimo žymės, supjaustytos visos padangos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Maža to, vandalų kompanija nusprendė automobilį apversti. Atvykę policijos pareigūnai „Fiat Stilo“ rado gulintį ant šono.

Net ir atvykus policijai savininkas prie automobilio nepasirodė. Išsilakstė ir transporto priemonę niokojusi grupė jaunuolių.

Tą patį vakarą su 15min susisiekė anonimu išlikti panoręs krekenaviškis. Jo teigimu, šis įvykis buvo vietos gyventojų ir atvykėlio iš kito miesto santykių aiškinimasis. Veikiausiai vietiniams kažkuo neįtiko į jų miestelį atvykęs asmuo ir jie šitaip nusprendė pademonstruoti jėgą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

„Kalbama, kad tas automobilis yra alytiškių. Vietiniai tą mašiną apvertė ir žadėjo padegti, bet nespėjo“, – teigė pranešėjas.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kam priklauso Italijoje registruotas automobilis ir kas yra tie vandalai, suniokoję transporto priemonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas